Ezo

3 csillagjegy, aki túlságosan könnyen feladja a dolgokat

Létrehozva: 2024.08.06.

Te is közéjük tartozol? Csillagjegyed árulkodik a jellemedről!

Vannak igazi harcosok, akik körmük szakadtáig küzdenek a célért, míg mások mintha csak legyintenének, és azt mondanák: hagyjuk! A kihívások helyett sodródnak az árral. De vajon miért adják fel? A csillagjegyek segítségével igyekszünk a dolgok mélyére nézni!

halogatás, halogat, csillagjegy, horoszkóp, ezotéria, ezo, Shutterstock illusztráció
Egyes csillagjegyek inkább feladják, mintsem küzdjenek a célért: álmodoznak, vagy épp a konfliktusokat kerülik  Fotó: Branislav Nenin / Shutterstock

Csillagjegyek, akik inkább feladják: küzdelem helyett elfogadják, ami jön

Halak

Az örök álmodozó. Aligha meglepő, hisz az illúziók bolygója, a Neptunusz uralja. E jegy szülöttei gyakorta kapják azon magukat, hogy hiába teremtenek maguk köré egy ideális világot, ha a kegyetlen valóság rendre közbeszól. Érzékenyek, akik mély érzelmeit könnyedén felkavarja a rideg realitás. Épp ezért van, hogy inkább feladják, mintsem küzdjenek.

Rák

A gondoskodó Rák képes megélni az érzelmek teljes skáláját. igazi hullámvasút számára az élet nagy magasságokkal és persze nagy mélységekkel. Érzékenységük miatt rendkívül szenvedélyesen állhatnak ki egy ügy mellett, küzdhetnek egy célért, ugyanakkor épp ez az érzékenység az, ami egyszer-egyszer úgy földhöz vágja őket, hogy semmi kedvük onnan felkelni, és inkább csak gubbasztanak.

Mérleg

Ha valaki folyamatosan a harmóniára, a békére törekszik, az egy idő után tehetetlenné válik, ha minden irányból az a veszély fenyegeti, hogy konfliktusba kerül valakivel. Ha pedig a közül kell választania, hogy konfrontálódjon valakivel a cél érdekében, vagy pedig adja fel, bizony ez utóbbit fogja választani. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek