Horoszkóp

Átveszik az irányítást az égiek, 3 csillagjegy párkapcsolata válaszúthoz érkezik

Bors

Létrehozva: 2024.08.19.

Ez a hét nem feltétlenül a kellemes meglepetések időszaka, de ha levonod a tanulságot, akkor képes leszel fejlődni! Mutatjuk, mely csillagjegyek figyeljenek a leginkább!

Fordulóponthoz érkezik három csillagjegy párkapcsolata augusztus 19-25. között! Az érintetteknek ezúttal nehézségekkel kell szembenézniük, de ha kitartanak, rendeződhet minden rizikós helyzet.

csillagjegy, horoszkóp, ezo, ezotéria, illusztráció, Shutterstock
Le tudod győzni a nehézségeket? Csillagjegyed árulkodik a hét kihívásairól  (Fotó: Shutterstock)

Csillagjegyek, akiknek a héten párkapcsolati nehézségekkel néznek szembe

Szűz
Most még nem látod a kiutat a párkapcsolati nehézségből, de hamarosan rájössz, hogy nem tűnnek el maguktól a problémák, nagyobb felelősséget kell vállalnod, és a társaddal együtt dolgoznod a megoldáson! Ahhoz, hogy hosszú távon is kiegyensúlyozott maradjon a szerelmi életed, meg kell tanulnod elfogadni önmagad, így racionálisabb döntéseket tudsz majd hozni.

Skorpió
Tudod, hogy változtatnod kell, de mégsem mersz lépni, mert félsz az ismeretlentől, az újdonságoktól. Sajnos az élet nem egy általunk előre megírt forgatókönyv alapján zajlik, ezért most megálljt kell parancsolnod annak a késztetésnek, hogy mindent irányítani akarsz. Hidd el, az univerzum az oldaladon áll, így ha teret adsz a változásnak, minden jóra fordul!

Nyilas
Próbabétel elé állítanak a héten az égiek! Bár párkapcsolatban élsz, egy új szerelem lehetősége bukkan fel a láthatáron, amibe most könnyebb lenne beleugrani a fennálló problémák megoldása helyett. Bárhogy is döntesz, jó, ha tudod, hogy előbb-utóbb minden kapcsolatban felmerülnek nézeteltérések, amelyeket csak úgy oldhatsz meg, ha legyőzöd a félelmeid, és túllépsz a múlt sérelmein!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek