Horoszkóp

Új hónap, új esélyek: nagy dolgokat tartogat az augusztus ennek a 3 csillagjegynek

Bors

Létrehozva: 2024.08.01.

Minden rajtad múlik, a döntés a te kezedben van.

Három csillagjegy számára az augusztus új lehetőségeket és megújult hozzáállást hoz a munka, a szerelem és az önkifejezés kapcsán. A változás lesz a megoldás minden problémára.

csillagjegy, horoszkóp, asztrológia
Három csillagjegy számára nagy változást hoz az augusztus Fotó: New Africa / Shutterstock

1. Kos

Az utóbbi időben sok nehézségen kellett keresztül menned. Azonban a hónap első napja azt jelenti számodra, hogy ha van valami, aminek véget akarsz vetni, akkor azt most tedd meg. Ez lehet egy rossz szokás, vagy egy beszélgetés, amit le kell folytatnod valakivel. Ez bármi lehet a lényeg: most cselekedned kell. Tudod, hogy szinte bármit megkaphatsz, amit csak akarsz, ha megdolgozol érte, miért ne kezdhetnéd el a mozgást augusztus 1-jén? Az első napok mindig jól működnek a személyiségeddel.

2. Mérleg

Amit talán nem veszel észre, hogy mindaz, ami történni fog, már egy ideje elindítottad, de csak most történik meg erőfeszítéseid valódi megnyilvánulása. Az átalakulás, amin dolgoztál, valóban folyamatban lévő munka volt, és most először fogod látni annak eredményét. Nem gondoltad, hogy ez lesz „az a nap”, és most mégis eljött, és minden kezd nagyon-nagyon jól alakulni. Ha eddig voltak kétségeid, most már biztosan tudod, hogy amibe ennyi erőt fektettél, az működik.

3. Nyilas

Az átalakulást olyan folyamatnak látod, amely soha nem fejeződik be teljesen, és ebben igazad lehet. Ami most történik, az nem az, amit előre megjósoltál, és mégis te vagy az, aki lefektette az utat magadnak. Most kezded látni, hogy valóban bizonyos fokig te irányítod ezt az egészet. Apránként egyre jobb emberré válsz - ezt te és mások is látni fogják. Ez az átalakulás egyben alázatos is. Ez nem olyasmi, amivel felvágsz vagy dicsekszel a közösségi médiában. Ez a változás a tiéd, a te privát világod, inspirációd és örömöd - írja a yourtango.com.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek