Horoszkóp

Káoszt ígér a leghatalmasabb univerzum, 3 csillagjegy állja a kihívást

Bors

Létrehozva: 2024.08.09.

A jövő hét nem mindenki számára lesz zökkenőmentes. Az égiek valahol mindig felkavarják az állóvizet!

Az augusztus 12-től 18-ig tartó hét durvának ígérkezik, különösen a hét második feléhez közeledve. Az eluralkodó zűrzavar hirtelen és váratlan helyzeteket teremt, de a három legnagyobb kihívás előtt álló csillagjegy némi önuralommal sikeresen veheti az akadályokat!

csillagjegy, horoszkóp, ezo, ezotéria, illusztráció, Shutterstock
Készen állsz? (Fotó: Shutterstock)

Vízöntő
A hét elején azt fogod érezni, hogy nincs sok energiád és valószínűleg összeveszel valakivel. A hét közepére kiborulsz, valami vagy valaki nagyon feldühít majd. A hét végére a szerelmi életed is drámai fordulatot vesz, de próbáld megőrizni a higgadtságod, mert a dráma végzetes helyzetet teremthet! Ha mindezt túlélted, akkor a következő héten már pozitív folyamatok is elindulhatnak!

Oroszlán
A hét egy váratlan probléma felbukkanásával indul – a munkahelyeden, vagy a magánéletedben alakul ki káosz. Valaki nagyon megbánt majd, és nehezen keveredsz ki a csalódottság és a sértettség érzésének egyvelegéből. Bár gyakran helyezed előtérbe az egódat, ez most rossz ötlet, akár szakításhoz is vezethet. Próbálj lehiggadni és halaszt a döntéshozatalt a következő hétre!

Skorpió
Augusztus 12-től azt fogod érezni, hogy valamit titkolnak előled, emellett pedig pénzügyi gondjaid is akadnak. A hét végére váratlan híreket kapsz egy számodra fontos személlyel vagy eseménnyel kapcsolatban. Próbáld meg a lehető legjobban tompítani a reakciód és várj, hogy az univerzum energiái is elcsendesedjenek, mert a türelem a kulcsa a problémamegoldásnak!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek