Horoszkóp

Megsúgták a csillagok, mit tartogatnak a számunkra szeptemberben

K. C.

Létrehozva: 2024.08.31.

A Plútó retrográd vonulása kollektív számvetést eredményez.

 A szeptember egy nagy durranás lesz. A hónapot a Szűz igényes mezején kezdjük, frissen egy olyan Merkúr retrográd ciklus után, ami nem kicsit volt megterhelő. A Szűzben harmadikán friss-halálos újhold érkezik, amely az egyik legjobb kozmikus körülményt kínálja ahhoz, hogy összeszedjük magunkat és gyakorlatban is előrelépéseket tegyünk. Másnap a Mars belép a kardinális Rák jegyébe, ahol a következő nyolc hétben a saját furcsaságaiban fog őrlődni. A Mars a Rákban közvetett, gyanakvó és védekező, és ez azt jelzi, hogy lépéseinket erősen és talán irracionálisan is befolyásolják majd a hangulataink. Ne feledjük, hogy az érzések nem tények.

csillagjegy, horoszkóp, asztrológia, ezo
Fotó: rawpixel.com

Kos (március 21. - április 19.)

Ahogy a Plútó visszahalad a Bakba egy korábban kezdődött utazás utolsó szakaszával találod magad szemben. Ez egy olyan lezárás lesz, ami könyörtelenül átformálja a karrieredet és a nyilvános megítélésedet. A kihívások monumentálisak voltak, de a jutalom, amely ennek az intenzív útnak a végén vár rád, ugyanilyen jelentős. Készülj fel egy olyan csúcspontra, amely szinte sorsszerűnek tűnő módon bebetonozza státuszod és eredményeid.

Bika (április 20. - május 20.)

A Bakba visszalépő Plútó egy régóta tartó dráma utolsó felvonását jelzi a felsőoktatás, az utazás és a személyes filozófiád terén. Az elmúlt időszakban mélyreható és gyakran kimerítő önismereti utazásra indultál. Olyan felfordulásokkal kellett szembenézned, amelyek alapvetően megváltoztatták a hitedet és a világnézetedet. Ahogy ez a fejezet lezárul, az átalakulás egy utolsó hullámára számíthatsz, amely abban csúcsosodik ki, hogy mélyen és tartósan megérted a helyedet a világban. Gondolj rá úgy, mint egy hosszúra nyúlt sorozat nagy fináléjára, ahol minden cselekményszál felejthetetlen módon kapcsolódik össze.

Ikrek (május 21 - június 20)

Egy olyan korszak végéhez közeledsz, amely mélyen átformálta az erőforrásaid és az intimitásod. A korábban megkezdődött utazásod végére a pszichéd és a kapcsolataid mélyére merültél.  Olyan intenzív változások hullámvasútján mentél keresztül, amelyek végül finomították a bizalom és a hatalmi dinamika megértését. A Plútó utolsó áthaladásával az intenzitás eléri a tetőfokát, de a jutalom is, és mélyreható növekedést hagy hátra a kapcsolataidban és pénzügyeidben.

Rák (június 21 - július 22)

Most egy átalakító színjáték utolsó felvonásának lehetsz a tanúja, aminek középpontjában a partnerség és a kapcsolatok állnak. Ebben az időszakban intenzív változásokon mentél keresztül a másokkal való kapcsolatodban, akár romantikus, akár szakmai, akár egyéb módon. A kihívások mélyrehatóak voltak, és arra késztettek, hogy fejleszd az elkötelezettség és a kapcsolatok egyensúlyának megértését. A Plútó utolsó áthaladásával az intenzitás csúcspontjára számíthatsz, amely megszilárdítja az elvégzett átalakító munkát, és maradandó hatást hagy a kapcsolati dinamikádban.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

A Bakba visszahaladó Plútó egy folyamat utolsó fejezetét jelzi, amely a mindennapi rutinok, az egészség és a munka terén fog megnyilvánulni. Az elmúlt időszakban mélyreható átalakuláson mentél keresztül, ahogyan a munkádhoz, az egészségedhez és a mindennapi kötelességeidhez viszonyulsz. Ez az utazás egy lebilincselő drámához hasonlított, amelynek cselekménye intenzív fordulatokkal telt, és amely arra késztet, hogy átalakítsd a rutinjaidat és a jólétedet. Ahogy a Plútó utolsó útját járja, erőteljes befejezésre számíthatsz, ami megszilárdítja a nehezen megszerzett leckéket, és maradandó hatást hagy a mindennapi életedre.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

A Plútó hátráló mozgása lezárja a Szüzek számára az örömről, a játékról és a kreativitásról szóló történetet. A korábban megkezdett utazásod vége a hosszú ideje tartó dráma utolsó felvonását jelzi, am a kreativitásodra, a romantikádra és az önkifejezésedre lesz kihatással. Ez az utazás átformálta azt, ahogyan kifejezed magad és örömöt találsz az életben. Ez az utazás a magasságok és mélypontok hullámvasútja volt, de ez az utolsó fázis lezárást és az átalakulás végét hozza el, ami mélyreható és tartós jutalmakat ígér ezeken a területeken. Gondoljon rá úgy, mint a nagy fináléra, ahol minden száll látványosan összeáll.

Mérleg (szeptember 23 - október 22.)

A Bakba visszalépő Plútó egy korábban kezdődött átalakító korszak lezárását jelenti, amelynek középpontjában az otthon és a család áll. Az elmúlt időszakban mélyreható utazáson mentél keresztül, átformálva otthoni környezetedet és családi kapcsolataidat. Ez az intenzív kihívások és a végső növekedés története volt, ami arra késztetett, hogy újraértelmezd, mit jelent számodra az otthon. Ahogy a Plútó végigvonul, erőteljes befejezésre számíthatsz, amely megszilárdítja a tanulságaidat, és maradandó hatást hagy az otthoni életedre és a családi dinamikára.

Skorpió (október 23. - november 21.)

Utazásod utolsó felvonásához közeledsz, amely a kommunikáció, a testvérek és a helyi közösség területén lesz megfigyelhető. Az elmúlt időszakban intenzív változásokon mentél keresztül abban, ahogyan kommunikálsz és kapcsolódsz a körülötted élőkkel. Ez egy mélyreható átalakulással járó utazás volt, amely átformálta az interakcióidat és kapcsolataidat. Ahogy a Plútó utolsó áthaladására kerül sor, erőteljes lezárásra számíthatsz, amely megszilárdítja a tanulságaidat, és maradandó hatást hagy a kommunikációs stílusodra és a közösségi kapcsolataidra.

Nyilas (november 22. - december 21.)

Korábban megkezdett utazásod végével a személyes értekeid és a pénzügyeid terén számíthatsz változásra. Az időszakban megtett utazásodon átformáltad a pénzhez és az önértékeléshez való hozzáállásodat. Intenzív kihívások hullámvasútja volt ez, ami arra késztetett, hogy újrafogalmazd pénzügyi stratégiáidat és az értékrendedet. Ahogy a Plútó utolsó útját járja, erőteljes lezárásra számíthatsz, amely megszilárdítja a nehezen megszerzett leckéket, és maradandó hatást gyakorol anyagi stabilitásodra és önbecsülésedre.

Bak (december 22. - január 19.)

Egy átalakulási időszak végét jelzi az önképed és identitásod megváltozása. Az elmúlt idő során mély és gyakran kihívást jelentő változásokat éltél át abban, ahogyan a világ felé mutatod magadat és az identitásodat. Ez egy mélyreható átalakulással teli utazás volt, ami arra késztetett, hogy újradefiniáld, ki vagy és hogyan szeretnéd, hogy lássanak téged. Ahogy a Plútó a végső útját járja, erőteljes lezárásra számíthatsz, amely megszilárdítja az önfelfogásodat és a személyes fejlődésedet.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

A Vízöntők a tudatalatti és a spirituális birodalmakban fogják érezni a bekövetkező változások hatását. Egy korábban kezdődött jelentős ciklus végéhez közeledsz, ami a spiritualitás és a rejtett dolgok megnyilvánulásához vezet téged. Az elmúlt időszak intenzív átalakulásokat hozott a belső világodba és a tudatalatti mintáidban. Ez egy mélyreható változásokkal teli utazás volt, amely arra késztetett, hogy szembenézz a legmélyebb félelmeiddel és vágyaiddal. Ahogy a Plútó utolsó áthaladására kerül sor, erőteljes lezárásra számíthatsz, amely megszilárdítja a spirituális fejlődésedet és önmagad megértését.

Halak (február 19. - március 20.)

A Halak népének a Plútó retrográd mozgása hatással van a közösség és az összetartozás érzésére. A jelen utazásod lezárásával változásra számíthatsz a barátságok és célok tekintetében. Az elmúlt időszak során mély változásokat éltél át a társadalmi hálózataidban és a hosszú távú törekvéseidben, gyakran intenzív és néha kihívást jelentő tapasztalatokon mentél keresztül. Ez egy mélyreható átalakulással járó utazás volt, amely átformálta álmaidat és társas kapcsolataidat. Ahogy a Plútó végigvonul, erőteljes lezárásra számíthatsz, amely megszilárdítja a társadalmi köreidet és a hosszú távú céljaidat.

(VIA)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek