Horoszkóp

Megsúgták az égiek, ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb férjek!

Bors

Létrehozva: 2024.08.08.

Tudod, kik tudnak a legjobban szeretni, amellett, hogy roppant megbízhatók?

Bár nem mindenki számára jelenti ugyanazt a tökéletes férj, három olyan csillagjegy van, melynek képviselői hűségesek, megértőek és könnyű velük kijönni, ezek a tulajdonságok pedig mindenképp ideális társsá teszik őket. Sejted már, kikről lehet szó?

esküvő, házasság, Pixabay, férj, feleség, menyasszony, vőlegény
Te mivel rabolod el a szíveket? (Fotó: Pixabay)

Bika
Odaadó férj válik belőled, hisz türelmes vagy és mindenben támogatod a partnered, aki akár egy puha takaróhoz, hozzád is mindig odabújhat. Rád mindig lehet számítani, és az is elmondható rólad, hogy minden évfordulóra és fontos alkalomra emlékszel, emellett ahhoz is van energiád, hogy időnként váratlan meglepetésekkel kedveskedj választottadnak.

Rák
Bensőséges kapcsolatra vágysz, ezért a házasságodban sem tétlenkedsz! Nem félsz kimutatni, hogy milyen mély érzéseid vannak, ahogy akkor is számíthat rád a kedvesed, ha problémája van és támogatásra van szüksége. Szívből jövő gesztusaiddal szerető otthont teremtesz magad körül. Nem ritka, hogy megfőzöd a párod kedvenc ételét, ahogy az sem, hogy percekig csak ölelgeted őt.

Mérleg
Harmóniát és egyensúlyt viszel a házasságodba, gyengéd és társaságkedvelő természeted nyugtatóan hat a kedvesedre. Egy eseménytelennek mondható napot is képes vagy kalandossá varázsolni a remek humorérzékeddel és sajátos gesztusaiddal. Támogató partner vagy, még a vitás helyzetekben is igyekszel megérteni a választottad álláspontját!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek