Személyiségteszt

Tesztünk végérvényesen leleplezi: ez a te nagy gyengeséged a párkapcsolatodban!

Bors

Létrehozva: 2024.08.07.

El sem tudod képzelni, miért végződnek mindig ugyanúgy a kapcsolataid? Derítsd ki velünk!

Mit látsz meg először az alábbi képen? Rögvest kiderül, mi a legnagyobb gyengeséged a párkapcsolatodban! Készen állsz a kíméletlen felismerésre?

Mire figyeltél fel először? (Forrás: themindsjournal.com)

Ha először egy koponyát szúrtál ki az ábrán, akkor szorongással küzdesz. A legnagyobb gyengeséged a kapcsolatodban, hogy mindig aggódsz valami miatt: hol a jövő, hol pedig egy múltbeli esemény nem hagy nyugodni. Emiatt túlságosan óvatos vagy, és le is maradsz néhány fontos eseményről. Próbálj lazítani!

Amennyiben a kerítésen akadt meg a szemed, az arról árulkodik, hogy hajlamos vagy falakat emelni magad köré, mert nem akarsz megsérülni. Bár az önvédelem érthető, mégis megakadályozhatja a mély összefonódást, így elveszed magadtól a lehetőséget, hogy igazán intim kapcsolatba kerülj valakivel. Olykor nyugodtan mutasd ki, ha félsz valamitől!

A csónakot szúrtad ki a kép tetején? Eszerint van egy határozott elképzelésed arról, milyen egy ideális kapcsolat. A gond az, hogy rendkívül magas követelményeket támasztasz, amelyeknek senki sem tud megfelelni. Nem éred be a tökéletesnél kevesebbel, ami rendre csalódáshoz vezet. Próbálj elfogadóbb lenni, az irreális elvárások csak tönkretesznek!

Ha a két fa között egyensúlyozó férfi tűnt fel először, akkor elmondható rólad, hogy sokat őrlődsz a saját igényeid és a partnered szükségletei között, és ez a belső huzavona félreértésekhez és súrlódásokhoz vezet. Fontos, hogy nyíltan kommunikálj az érzéseidről, csak ez segít egy stabil, szeretetteljes kapcsolat kialakításában, nem csak a partnereddel, hanem önmagaddal is!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek