Önismeret

Teszt a legbátrabbaknak: totemállatod felfedi személyiséged legsötétebb oldalát!

Bors

Létrehozva: 2024.08.24.

Tudtad, hogy milyen rémisztő dolgok lakoznak benned? Itt az idő, hogy jobban megismerd önmagad!

Személyiséged legsötétebb oldaláról rántjuk le a leplet, és ehhez nem kell mást tenned, csak választanod egyet az alábbi képek közül. Mit gondolsz, mit árul el rólad a spirituális állatod?

Ki áll hozzád a legközelebb? (Forrás: themindsjournal.com)

Titokzatos vagy és határozott, ha a párducra esett a választásod, ugyanakkor vannak helyzetek, amikor félelmet keltesz az emberekben. Bár általában gyengéd vagy, kívülről keménynek tűnsz, és ha provokálnak, éktelen haragra gerjedsz. Senki sem mer keresztbe tenni neked, mindenki tart tőled!

Amennyiben a keselyű mellett tetted le a voksod, elmondható rólad, hogy bármi áron megragadod a kínálkozó lehetőségeket. Manipulátor vagy, mások gyengeségeit képes vagy a saját hasznodra fordítani. Közismerten haragtartó vagy, ha valaki megbánt, bosszút forralsz ellene!

A medve a félreértett természetedet tükrözi. A saját dolgaidra koncentrálsz és kerülöd a konfliktust, de ha provokálnak, hevesen, sőt olykor pusztítóan reagálsz. Rendkívül erős ember vagy, határozott maradsz a kihívásokkal teli helyzetekben, nem hátrálsz meg harc nélkül!

A fekete özvegy arról árulkodik, hogy nem riadsz vissza a hazudozástól annak érdekében, hogy egy-egy helyzetet a javadra fordíts! Mindig mások előtt jársz, mert előre gondolkodsz! Mindent elérsz, amire vágysz, anélkül, hogy mások érzései miatt aggódnál...

Ha a hollót választottad, akkor intelligens vagy és rejtélyes. Zárkózott vagy, számodra a magánélet szent, de ha valaki kiérdemli, megmutatod a sötét oldalad, és a ravaszságoddal megsemmisíted az illetőt. Nehéz megközelíteni, szinte senki sem tudja, mikor mi jár a fejedben.

A farkas az erő és a hűség megtestesítője, ám ezek a tulajdonságok nem csak jó védelmezővé, hanem szükség esetén félelmetes szövetségessé vagy kemény ellenféllé is tesznek. Tudod, mit kell tenned, hogy elérd a céljaid, még ha ezt nem feltétlen úszod is meg áldozatok nélkül!

A denevér azt fedi fel rólad, hogy egyedi és összetett személyiséged van. Különös módon látod a világot, és elszánt vagy az életed alakulását illetően. Nem követed a tömeget, értékeled a magányt, ez azonban rejtélyes, talán kissé hóbortos figurává tesz téged. A társadalmi normákra csak legyintesz!

Ha a fekete macskát választottad, akkor introvertált vagy, szereted a magányt. Nem kedveled a nagy összejöveteleket, a csendnél számodra nincs szebb zene. Higgadtság és összeszedettség jellemez, de sokan azzal vádolnak, hogy távolságtartó vagy, nagyon megválogatod, hogy kivel töltöd az értékes időd.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek