Horoszkóp

Elhinti akaratát az univerzum, 3 csillagjegy szerelmi életében így jön a változás

Bors

Létrehozva: 2024.08.14.

Vannak, akik nagyon óvatosak a szerelemben, de azért megtalálják a módját, hogy kimutassák az érzéseiket.

Míg egyes csillagjegyek képviselői azonnal posztolják a közösségi médiában, hogy összejöttek valakivel, mások óvatosabb módját választják a romantikus hír közlésének. Ők azok, akik először nem mutatják meg szerelmüket, csak mondjuk egy összekulcsolt kézről, vagy rúzsfoltos borospohárról tesznek ki fotót. Te is az utóbbi típus vagy?

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat
Te sem kürtölöd világgá, ha szerelmes vagy? (Fotó: Bors)

Mérleg

Nem sieted el kedvesed bemutatását a barátaidnak. Az életed az esztétikáról és az egyensúlyról szól, ezért nem kockáztatsz. Nem akarsz a közösségi oldaladon elhamarkodott kommenteket kapni, inkább kivárod a tökéletes pillanatot az első közös fotó közzétételére, amikor már jobban összemelegedtetek. Könnyen lehet, hogy előtte csak két koktélról posztolsz, és ha valaki megkérdezi, kinek a társaságában múlatod az időt, egyszerűen nem válaszolsz. Hónapokig mérlegeled az előnyöket és hátrányokat, mielőtt hivatalos bejelentést teszel a kapcsolatról.

Skorpió

Először valószínűleg a legjobb barátodat avatod be abba, hogy összejöttél valakivel. Ezt megelőzően, illetve a többiek előtt csak célozgatsz arra, hogy van valakid, amíg készen nem állsz a leleplezésre. Azért vagy ilyen óvatos, mert ha valami rosszul sül el, nem akarsz mindenkinek magyarázkodni a szakítást illetően. A közösségi oldalaidon is csak utalásokat teszel arra a bizonyos valakire, de nem bánod, ha a kétértelmű posztjaid miatt beindulnak a találgatások. Te sem megerősíteni, sem letagadni nem fogod, hogy mi zajlik a magánéletedben!

Halak

Álmodozó típus vagy, így igazán élvezed, ha némi rejtély övezi a szerelmi életed. A közösségi oldalaidon sem teszel közzé nyilvánvaló képeket, sőt még a legjobb barátaidat sem avatod be eleinte a titokba, mert ami azt illeti, róluk meg is feledkezel, amikor rád talál a szerelem. A romantikus versek posztolása számít az első jelnek esetedben, mert ragaszkodsz ahhoz az elképzeléshez, hogy a romantika egy kibontakozó történet, amely részleteit össze kell rakosgatni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek