Előrelátás

„23 éves vagyok és lefagyasztottam a petesejtjeimet – nincs már egyetlen jó férfi sem, akivel megállapodhatnék”

N.T.

Létrehozva: 2024.09.12.

A modell nem finomkodott a véleményét illetően.

Egy fiatal modell úgy döntött lefagyasztja a petesejtjeit, mert arra a megállapításra jutott, hogy hiány van azokból a férfiakból, akikkel meg lehetne állapodni. 

 

A 23 éves Sabrina Low több mint 87 000 követővel büszkélkedhet a közösségi médiás platformjain, ahol rendszeresen oszt meg képeket, videókat a kicsit sem hétköznapi dolgairól. Korábban például azzal borzolta a kedélyeket, hogy rózsaszínre festette a kutyáját, hogy passzoljon az öltözékéhez, és 15 700 fontot (valamivel több mint 7 millió forintit) költött arra, hogy „nagyobbá tegye az intim részeit”.

Most a modell azzal kavarta fel az állóvizet, hogy bejelentette lefagyasztotta a petesejtjeit, mert szerinte „nincs már sehol egy jó férfi sem”. Ami azért is volt érdekes kijelentés tőle, mert követői úgy tudták, hogy boldog párkapcsolatban él.

Már nem hiszem, hogy az ideális partner, akivel családot alapíthatnék, megjelenik a számomra megfelelő időkereten belül

– mondta Sabrina, majd így folytatta:

Ezért úgy döntöttem, hogy átveszem az irányítást az életem felett, és bebiztosítom, hogy készen álljak, amikor eljön a megfelelő idő. Társadalmi párbeszédet szeretnék indítani az anyaságról és a modern nőkkel szembeni elvárásokról.

Mint kiderült Sabrina 2024 májusában szakított utolsó barátjával, miután rájött, hogy a férfi kettős életet élt. Állítása szerint ugyanis kétéves kapcsolatuk akkor ért véget, amikor meglátta, hogy a férfi egy másik nővel kéz a kézben sétál – írja a Daily Star

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek