Asztrológia

Ennek a 3 csillagjegynek egy fikarcnyit sem kegyelmez a szeptemberi újhold

B.

Létrehozva: 2024.09.02.

Ennek a 3 csillagjegynek fel kell készülnie a szeptemberi újhold hatására!

A szeptemberi újhold minden csillagjegynek erőt ad, hogy részletesen tájékozódjon céljaikról, és elfogadjuk a hónap beköszöntével járó új kezdetet. A leginkább érintett jegyek esetében az újhold ereje még hosszabb távú hullámzással jár!

csillagjegy, horoszkóp, asztrológia, ezo
A leginkább érintett jegyek esetében az újhold ereje még hosszabb távú hullámzással jár! Fotó: rawpixel.com

Szűz (augusztus 23. – szept. 22.)

Ez az újhold egy tükröt tart eléd, és arra kér, hogy elemezd, hogyan jelensz meg a világban, és ha nem tetszik, amit látsz, végezd el a változtatásokat. Mit akartál változtatni vagy javítani magadon, hogy maximalizáld a lehetőségeidet? Hogyan élesítheted azt a bizonyos objektívet, amelyen keresztül látod a világot, hogy tisztább nézőpontod legyen? Milyen apró változtatásokat tudnál végrehajtani, amelyek nagy hatással lehetnek erre? Légy őszinte önmagadhoz, de óvakodj attól se, hogy túlságosan kritikus legyél.

Nyilas (nov. 22. – december 21.)

Ez az újhold különösen motiváló lesz új projektek elindítására és finomítására. Ha a szakmai pályád zűrös vagy homályos volt, itt az ideje, hogy elkezd tökéletesíteni a terveid, hogy előrébb juss. Úgy van beállítva az ütemezés, hogy az elősegítse a termelékenységet? Eléggé szervezettnek érzed magad ahhoz, hogy hatékonyan tudd elérni hosszú távú céljaidat? Itt az ideje, hogy felvegyél néhány új munkahelyi szokást, és pragmatikusan, reálisan közelítsd meg a dolgokat.

Halak (február 19. - március 20.)

Itt az ideje, hogy megnézd életed szoros kapcsolatait, és nagyító alá helyezd őket. Végrehajthatsz néhány változást, és egészségesebb dinamikát ölelhetsz fel a hozzád legközelebb álló emberekkel. Itt az ideje, hogy felismerj mindent, amik felemészthetik a kötelékeid alapjait – például egy apró szokást, amely bántó, vagy egy kisebb helyzetet, amely haragot szít. Könnyű elfordítani a fejed, de kapcsolataid hosszú élettartama érdekében jobb, ha fellépsz és foglalkozol a problémákkal.

 

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek