Szakítás

„A hiú barátomnak mindig tovább tartott az elkészülés, mint nekem, ezért kidobtam”

Létrehozva: 2024.09.05.

A fiatal nő nem tétovázott sokat...

Sokan úgy vannak vele, hogyha egy férfi tovább készülődik, mint egy nő, akkor ott nagy bajok vannak. Így volt ezzel egy influenszer is, akinek annyira elege lett a barátja "túlzott hiúságából", hogy kidobta őt.

A hölgy nem tudta túltenni magát ezen Fotó: Pixabay

Wanessa Moura hozzászokott, hogy időt és energiát áldoz a megjelenésére, hiszen 1,3 millió követővel rendelkezik az Instagramon. Még saját bőrápoló hóbortja is van, amit „Fresh Goddess”-nek hívnak – ezért sok időt tölt a kinézetével.

De nem volt lenyűgözve, amikor párja több időt kezdett el a tükör előtt tölteni, mint ő. Azt állítja, hogy a férfi egyetlen hónap alatt négyezer fontot (közel 2 millió forint) költött szépségápolási kezelésekre, valamint kölcsönkérte az ő krémjeit, hogy még jobban nézzen ki.

Elkezdett abszurd összegeket költeni szépségápolási termékekre, és még az enyémet is használta. Az arcápolás fontos, és szeretem, hogy a férfiak odafigyelnek magukra, de amikor ő többet kezd költeni az esztétikumokra, mint én, akkor valami nagyon nem stimmel. Az exem is elkezdett nagy összegeket fektetni esztétikai beavatkozásokba, azt állítva, hogy ő ápoltabb és „fiatalabbnak” tűnik nálam. Ekkor jöttem rá, hogy egy versenybe kezdtünk, hogy ki tud jobban odafigyelni magára, és ennek egyszerűen semmi értelme nem volt számomra

- mesélte a 30 éves brazil származású nő.

Miután megtudta, hogy a barátja több ezer dollárt költött termékekre, ő sem volt lenyűgözve. Bevallotta: 

– Ez sokkoló volt számomra. Tudtam, hogy szeret vigyázni magára, de soha nem gondoltam volna, hogy ilyen messzire megy. Tényleg túlzás volt.

Wanessa ezután úgy döntött, hogy véget vet a kapcsolatának, ami a jelek szerint nem jött jól akkori barátjának. Az influenszer állítása szerint a férfi visszavágott neki, és „féltékenynek” bélyegezte, hogy milyen jól néz ki - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek