Megcsalás

"A legjobb barátommal készített közös tetoválást a feleségem, a legrosszabbtól tartok"

K.B.

Létrehozva: 2024.09.08.

Oktalanul féltékeny, vagy jogosan bizalmatlan a férj?

Egy kétségbeesett férfi az interneten kért segítséget, miután úgy érezte, hogy a felesége túl közeli kapcsolatba került a legjobb barátjával. A férfi bizalma akkor romlott meg a feleségével szemben, amikor a nő egy friss tetoválást varratott magának, miközben korábban ellenezte a testfestés minden formáját. A fekete leves ráadásul csak ezután jött, ugyanis kiderült, hogy nem csak egy hétköznapi tetoválásról van szó, hanem a hölgy közös tetoválást varratott a férfi legjobb barátjával, aki mindkettejükkel jó viszonyt ápol. A férj úgy gondolja, hogy a hozzá két legközelebb álló személy tiltott viszonyt folytathat a háta mögött.

Egy férfi úgy érzi, hogy megcsalja őt a felesége a legjobb barátjával /Fotó: Pixabay

A DailyStar számolt be róla, hogy egy furcsa segélykérés jelent meg a Reddit weboldalán, amelyben egy férfi azt írta, hogy a felesége első tetoválása több mint érthetetlen a számára, és úgy érzi, hogy megcsalja őt.

A feleségem egy közös Pokémon témájú tetoválást készített a legjobb barátommal, miközben mi megegyeztünk benne, hogy nem csináltatunk közös tetoválást, szerintetek ez normális ? 

- tette fel a kérdését a férj. Elárulta azt is, hogy a világhírű animéből ismert rakétacsapat férfi és női tagját varratta magára a páros. A felesége szerint pusztán azért választottak maguknak közös tetoválást, mert mindketten rajongtak gyerekkorukban a sorozatért. A Reddit felhasználók azonban egyöntetűen biztosak benne, hogy nem alaptalan a férfi féltékenysége, és valószínűleg megcsalják őt a háta mögött.

Még ha a feleséged teljes teste ki lenne varrva, akkor is rossz érzést kelthetne benned ez a dolog, de a jelenlegi körülmények között ez azt jelenti, hogy olyan intim kapcsolatban van a legjobb barátoddal, amilyennel még veled sem

 - írta az egyik hozzászóló.

Én megértelek, ez nem a tetoválásról szól. Ez arról szól, hogy egy életre szóló szerződést kötött a TE legjobb barátoddal a tudtod nélkül. Nem látok magam előtt olyan forgatókönyvet, hogy valaha is eszembe jutna közös tetoválást készíteni a férjem legjobb barátjával

 - mondta el a véleményét egy női kommentelő.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek