Horoszkóp

Csillagjegyek, akik rettegnek attól, hogy szerelembe essenek

H. A.

Létrehozva: 2024.09.09.

A szerelem gyönyörű érzés, de akadnak, akiket inkább félelemmel tölt el.

A szerelem ugyan gyönyörű érzés, mégis akadnak, akik inkább rettegéssel tekintenek rá. Ez a félelem eredhet a múltbéli, rossz tapasztalatokból, személyes bizonytalanságokból, ugyanakkor gyökere az asztrológiában is kereshető. Az alábbiakban azokról a csillagjegyekről esik majd szó, amelyek szülöttei félnek beleszeretni valakibe.

csillagjegy, horoszkóp, asztrológia
Ezek a csillagjegyek tartanak attól, hogy beleszeressenek valakibe / Fotó: New Africa / Shutterstock

1. Rák

A Rákok a mély érzelmeikről és érzékeny természetükről ismertek. Hevesen szeretnek, ami miatt tartanak attól, hogy beleszeressenek valakibe: félnek ugyanis, hogy megsérülnek, emiatt pedig gyakran falakat építenek a szívük köré. A szerelemtől való félelmük az elutasítástól és az érzelmi fájdalomtól való félelmükhöz kapcsolódik. Azonban ha a Rákok biztonságban érzik magukat, akkor belőlük válnak a legnagyszerűbb partnerek: ahhoz viszont, hogy legyőzzék a félelmeiket, bizonyosságra és erős érzelmi kapcsolatra van szükségük.

2. Szűz

A Szüzek perfekcionisták, és hajlamosak mindent túlgondolni. A félelmük a szerelemtől a tökéletlenségtől való rettegésükből ered: aggódnak amiatt, hogy nem találják meg a tökéletes partnert, vagy ők maguk nem elég jók. Emiatt a félelem miatt haboznak, mielőtt belépnének egy kapcsolatba. A Szüzeknek tehát meg kell tanulniuk azt, hogy a szerelem nem a tökéletességről szól, hanem a fejlődésről és a megértésről.

3. Skorpió

A Skorpiók intenzíven és szenvedélyesen szeretnek. A szerelemtől való félelmük azonban a sebezhetőségtől való rettegésükből fakad: a Skorpiók gondosan őrzik a szívüket, mert nem akarnak megsérülni. Attól félnek, ha valakit közel engednek magukhoz, érzelmi fájdalomnak lesznek kitéve. Ennek a félelemnek a leküzdéséhez a Skorpióknak olyan partnert kell találniuk, aki értékeli a bizalmat és a hűséget.

4. Bak

A Bakok gyakorlatiasok és alaposak, a szerelemtől való félelmük pedig az irányítás elvesztésétől való félelmükben gyökerezik. Attól tartanak, hogy a szerelem összezavarja a jól megtervezett életüket. A Bakok emellett gyakran a karrierjüket és a személyes céljaikat helyezik előtérbe a kapcsolatokkal szemben. A Bakok számára tehát döntő fontosságú annak megértése, hogy a szerelem a támogatás és a stabilitás forrása is lehet. 

(Via)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek