Lélek

Ezek a betegségek lelki okai, így tehetsz ellene

Bors

Létrehozva: 2024.09.16.

Figyeljünk a spirituális jelekre!

Szinte mindenki egyetért már abban, hogy a betegségeknek lelkileg is nagyon fontos szerepük van. Mielőtt a testi tünetek jelentkeznek, lelkileg és spirituálisan is vannak jelei, de sajnos mindig csak akkor figyelünk ezekre, amikor már komoly problémákat tapasztalunk a szervezetünkben. A betegségek nagy részét meg lehetne előzni, ha elsősorban szellemi síkon tennénk rendet és tisztítanánk energetikailag. Így kisebb lenne a probléma vagy egyáltalán nem okozna rombolást egy adott területen a fizikai testben. De mikor lenne érdemes energetikai tisztítást csinálni? Amikor úgy érezzük, hogy az életünkben egy adott területen megrekedünk. Nézzünk néhány példát arra, hogy a testünk különböző pontjain milyen fájdalmak és betegségek léphetnek fel, és ezeknek milyen lelki eredetű okai lehetnek. Természetesen ezeknek sokkal részletesebb a szellemi szintű jelentése az itt felsoroltaknál. Most csak némi betekintést adunk az egészbe. Arra érdemes figyelni, a jobb oldal, mindig a férfiakkal, apával és a jövővel kapcsolatos, míg a bal oldal a nőkkel, nőiességgel, anyával és a múlttal – kezdi Iszet boszorkány, főpapnő és mágus.

Fotó: MG

Fogak: minden egyes fognak van külön jelentése, de nagy általánosságban elmondható, hogy a bal oldalon fellépő fájdalom, fogvesztés vagy húzás a nőhöz kapcsolódó dolgok letétele, megoldása. De lehet a múlttal vagy akár anyával kapcsolatos is. Ezt úgy kell értelmezni, hogy például az édesanyával közös élethelyzeti problémára hívja fel a figyelmet, amit nem beszéltünk, nem oldottunk meg. Míg a jobb oldal az apához és a férfihez kapcsolódó gondokat szimbolizálja. Vagyis jelenthet egy férfi-női párkapcsolatot, de akár a jövővel kapcsolatos aggodalmakra, félelmekre is utalhat. Esetleg múlton vagy jövőn való rágódás.

Vérnyomás: a fizikai emberi kapcsolat és lelki szintű egyensúly a kibillenése és egyensúly vesztése.

Vese: mivel páros szerv, párkapcsolati félelmekre utalhat. Attól függően, hogy a női vagy férfi oldalon jelentkezik a probléma, lehet a múlt vagy jövő egyensúlyának a kibillenése. Vesekő pedig általában azt jelzi, hogy a párkapcsolatban nincs elég energia egyensúly.

Szem: főbb jelentése, hogy valaki nem látja meg a dolgok összefüggéseit az életterületén.

Belek: ellenséges érzelmek, kritizálás és szükségtelen dolgokhoz való ragaszkodás elvi szinten.

Csípő: önbizalom hiány, félelem az előre haladásban.

Daganatok: helytelen életútválasztás, önfejűség, merev gondolkodás, rossz saját programozás. Itt fontos még az adott terület megvizsgálása is.

Méh: anyaság, nőiesség, akár valamilyen trauma, például megalázás vagy a nőiességben valamilyen probléma.

Derék: túlhajszoltság, az életminőségünkért való küzdés terhei.

Fülfájás: a belső hangunk jelzése arra, hogy ne csak mások kívánságát halljuk meg. De sok esetben lehet egy figyelmeztetés is, hogy a segítő szándékot, információt nem akarjuk meghallani.

Mell: arra hívja fel a figyelmet, hogy számunkra előbbre való a másokról való gondoskodás, vagyis mások táplálása, míg a saját szükségleteinket a háttérbe szorítjuk bűntudatból.

Szenvedélybetegségek általában: öntudat hiánya, elérhetetlen dolgok iránti sóvárgás

Terhességi problémák: nagy vonalakban szeretettel kapcsolatos probléma. Akár tudat alatti félelmek az anyasággal.

Gyógyítsuk egyszerre!

Fontos hangsúlyozni, hogy ez nem az jelenti, hogy nincs szükség az orvoslásra, mert nagyon is van! Hanem jó lenne minden betegség esetében a szakszerű orvosi kezelésekkel egyidejűleg szellemi gyógyítást és energetikai tisztítást is alkalmazni a végleges és biztos felépülés érdekében. Hiszen

az orvostudomány és a szellemi gyógyászat együtt sokszor csodákra képes.

(FANNY)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek