Kenyér

Figyelmeztet a magyar orvos: ha ilyen összetevő is van a barna kenyérben, ne vedd meg!

L.A.

Létrehozva: 2024.09.20. 12:07

Elárulta, melyik összetevőt érdemes kerülni.

Ha egészségesen szeretnénk étkezni, akkor gyakran kerül az asztalra barna kenyér. Dr. Mangó Gabriella, háziorvos Facebook-bejegyzésében most elárulta, mikor érdemes ott hagyni a boltban a barna kenyeret.

Fotó: Pexels


A szakember szerint mielőtt megvesszük a barna kenyeret, feltétlenül ellenőrizzük az összetevők listáját.

Mire figyelj oda? Hogy valóban barna kenyeret vegyél és ne valami színezékes barna kenyeret, ami fehér lisztből és színezékből áll! Hogyha az összetevők között malátát látsz, akkor azt lehetőség szerint ne vedd meg

– hívta fel a figyelmet Dr. Mangó Gabriella. Ezzel szemben például a kovászos kenyér jó választás lehet: számos értékes tápanyag található benne - írja a mindmegette.hu.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek