Egészség

„Rajtakaptam a feleségemet, amint valami undorítót eszik – mától nem tudok rá ugyanúgy nézni”

B.

Létrehozva: 2024.09.29. 15:30

Egy férfi ledöbbent, amikor rajtakapta a feleségét, amint egy ételt eszik.

Mindenki tudja, hogy a gyümölcsök és a zöldségek fogyasztása egészséges és kiegyensúlyozottan tartja az étrendet, egy nő pedig mindent megtett azért, hogy bevigye a legfontosabb tápanyagokat a szervezetébe.

A férfi azon kapta a feleségét, hogy a héjával együtt evett meg egy kivit Fotó: Pexels

Azon kaptam a feleségemet, hogy egy egész kivit megevett. A héjával együtt, egészben. Mintha egy borzasztó alma lett volna

– írta rémülten a Redditen a férfi. Majd az internet népéhez fordult, hogy látott-e már ilyet valaki...

Egy szakértő nyugtatta meg, hogy a kivi héjának az elfogyasztása egyáltalán nem furcsa. Sőt, nagyon is élvezhető, és rengeteg kedvező hatással jár. 

A kivi ízletes, egzotikus, és az egyik legegészségesebb gyümölcs, amit megehetsz. De amit talán nem is gondoltál, az az, hogy a héját is megeheted. Valójában a héjában magasabb az antioxidánsok koncentrációja, mint a húsában

- idézi a megnyugtató hozzászólást a Mirror. Kiderült az is, ha a kivi szőrösebb részét fogyasztjuk, nagy mennyiségű E-vitamint viszünk be a szervezetünkbe, amely közvetlen hatással lehet a bőrre. Ha valaki nem rajong a kivi szőréért, a szakértők azt javasolják, hogy egy tiszta törülköző, egy zöldségkefe vagy egy kanál segítségével enyhén kaparjuk le azt.

 

 

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek