Kvíz

Melyik agyféltekédet használod? Különleges dolgot árul el rólad ez a teszt!

K. C.

Létrehozva: 2024.09.23. 18:30

Gondolkozásod nagyon beszédes a személyiségeddel kapcsolatban.

Személyiségteszt a pszichológiai tudományterületek fejlődésével megszületett a személyiség fogalma és a személyiségpszichológia kutatásterülete, ami magával vonzotta a személyiség mérhető, empirikusan igazolható adatokra való lefordításának igényét.

A személyiségtesztek általában érdekes és szórakoztató feladványokon is alapulhatnak, akárcsak az, amit most elhoztunk nektek. Ez a személyiség teszt arra derít fényt, hogy a jobb vagy bal agyféltekével való gondolkozásod alapján milyen személyiségtípus vagy. Nem kell hozzá mást tenned, mint megjegyezned, mit láttál meg legelőször a lenti képet megpillantva. 

Ha az első dolog, amit látsz, egy tigris feje, az azt jelenti, hogy a bal agyféltekéd aktívabb. Mivel többnyire a baloldali agyadat használod, rád inkább az ügyes elemzés, szervezés, célorientáltság jellemző. Amikor problémákkal szembesülsz képes vagy objektív, logikus és pontos maradni. Mivel azonban minden döntésedbe sok gondolatot fektetsz makacsa, önfejű embernek tűnhetsz. Ennek ellensúlyozására meg kell tanulnod alázatosnak maradni, és figyelembe kell venned mások véleményét, amikor döntéseket hozol.

Ha az első dolog, amit meglátsz az egy lógó majom, akkor az azt jelenti, hogy a jobb agyféltekéd az aktívabb. Mivel a jobboldali agyad a dominánsabb kreatív vagy, és tele vagy innovatív ötletekkel. Amikor problémákkal szembesülsz, akkor a vallás, az erkölcsi intuíció, a kritikus gondolkodás segít neked. Számodra fontosabb megélni az utat, mint maga a célállomás. Ezért nem félsz attól, hogy hibázol, és tanulsz belőle. Született álmodozó vagy. Gyakran találod magad elmerülve a saját álmodban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek