Ezo

Üzen az univerzum: ennek a 3 csillagjegynek pénz üti a markát

P. E.

Létrehozva: 2024.09.08.

Szeptember 9-től három csillagjegynek szerencsés időszak kezdődik.

A Merkúr kapcsolja össze, harmonizálja az értelmünket és az érzéseinket, s egyben a kommunikáció és a pénz bolygója is. A Szűz jegyébe lépve zseniális ötleteket ad, hogyan juthatsz több bevételhez. Ennek a 3 csillagjegynek viszont biztosan pénz áll a házhoz, te is a szerencsések közé tartozol?

A hosszú hétvégén új korszak kezdődhet a horoszkóp szülötteinek.
Fotó: Thanumporn Thongkongkaew /  Shutterstock 

Oroszlán

A Merkúr elhozza számodra azt a lehetőséget, hogy ismét tárgyalhass a fizetésed kapcsán. Megemelkedik a rendszeres jövedelmed, hiszen végre kiállsz magadért. Szerencsés időszak ez számodra. Igenis mondd ki őszintén, mennyi az az összeg, amit érsz. A bankszámládon meg csak hadd pörögjenek a tízezrek, a százezrek. Ha okosan szabod meg a feltételeket, végre lesz miből félretenni.

Nyilas

Számodra is kedvező ez az időszak. A pénz téged is megtalál, valamilyen váratlan módon. Ezen ne is gondolkodj. Ha pedig most gondolkodsz ingatlan eladásban, vagy kiadásban, akkor az égiek azt is támogatják. Nagyobb összeg kerül a családi kasszába, mint gondolnád. Így tervezheted a jövőt, hogyan tovább. A Merkúr energiái végig segítik a folyamatot.Minden tárgyalás könnyed és pontos lesz. Igazi örömben lesz részed.

Vízöntő

Józanságot és gyakorlatiasságot nyújt számodra a Szűz jegyében a Merkúr.  Ambiciózus leszel, és hihetetlen jó ötleteid lesznek. Már most lehetőséged lesz belekezdeni valami új dologba, ami bizony pénzt hoz a házhoz. Rajtad múlik, hogy a későbbiekben mennyire lesz virágzó, amit teszel. Igazi lépésekre van most szükség, de az anyagiak miatt nem kell aggódni. Összefog az univerzum, ha végre komoly energiákat teszel bele abba, amiben hiszel. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek