Fogyás

Igazi bombázó lett a duci lányból - 60 kilót dobott le Gréta ezzel a módszerrel

Bors

Létrehozva: 2024.10.13. 13:30

Gréta 145 kiló volt, amikor úgy döntött, véget vet önpusztító életmódjának. Az elhatározást tettek követték, így most már egy egészséges és boldog ember mosolyog rá vissza a tükörben.

A 23 éves Gréta kamasz korában egy pajzsmirigy probléma miatt kezdett el hízni, majd miután nem találta a kiutat, mély depresszióba zuhant – írja a Fanny magazin. A fiatal felnőtt nő több diétát is kipróbált, ám ha meg is szabadult néhány kilótól, rövid időn belül a duplája szaladt vissza rá. 145 kilós volt, amikor úgy döntött, örökre meg akar szabadulni a testét és lelkét sanyargató túlsúlytól.

Gréta 145 kiló volt, amikor úgy döntött, véget vet önpusztító életmódjának Fotó: Olvasói / Fanny magazin

Evésbe fojtotta bánatát

Grétát nem csak testileg, de mentálisan is nagyon megviselte a kilókkal való küzdelem, így úgy döntött, változtatni szeretne. 

Miután nem sikerült fogynom, elkezdtem haragudni magamra. Így evésbe fojtottam a bánatom

 – mondta Gréta, akit önbizalma visszanyerése mellett leginkább az motivált, hogy újra egészséges lehessen, hiszen tervei között szerepel a családalapítás.

Az elhatározást tettek követték, így most már egy egészséges és boldog ember mosolyog rá vissza a tükörben Fotó: Olvasói / Fanny magazin

A műtét segített

A fiatal nő úgy döntött, aláveti magát egy gyomorszűkítő műtétnek, hogy újra egészséges lehessen, és visszanyerje önbizalmát.

Rájöttem, ezzel nem fogok tudni egyedül megbirkózni, így utánajártam a lehetőségeimnek és így akadtam rá a gyomorszűkítő műtét lehetőségére

– meséli Gréta, akit pontosan egy évvel ezelőtt műtöttek meg. A beavatkozásnak köszönhetően Gréta eddig 60 kilót adott le, ám még közel sincs vége.

Már így is fantasztikusan érzem magam, de szeretnék még 10 kilót leadni. Akkor lennék 75 kiló – részletezi Gréta, akinek teljesen megváltozott az élete mióta megszabadult a plusz kilóktól.

Teljes életmódváltás

A fiatal lány heti három alkalommal jár edzeni, de emellett rendszeresen sétál és odafigyel az étkezésére. Gréta szerint csodálatos érzés, hogy a mozgás végre örömet nyújt neki, így ma már a sport a mindennapjai része. Emellett továbbra is nagyon odafigyel a táplálkozására, hiszen orvosai tanácsa alapján a beavatkozás csak akkor sikeres, ha az ember képes a teljes életmódváltásra.

Borzasztóan hálás vagyok a vőlegényemnek, mert ő az, aki végig mellettem állt és támogatott ezen az úton. Csodálatos érzés az, hogy a fogyás előtt és most is ugyanúgy tekint rám. Épp ezért mondom azt mindig, hogy tök mindegy hány kiló vagy, ha a megfelelő ember áll melletted

 – tette hozzá a vegyésztechnikus, aki szerencsésnek tartja magát, hiszen a közvetlen környezete sosem bántotta a súlya miatt. Gréta saját történetén keresztül most másokat is arra biztat, vágjanak bele és változtassák meg életüket, hisz megéri a befektetett energia.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek