Bizonyíték

„A trollok azt mondják, hogy a hatalmas fenekem hamis – de itt a bizonyíték, hogy teljesen természetes”

N.T.

Létrehozva: 2024.10.13. 05:30

Egy 23 éves fitnesz influenszer visszavágott a trolloknak, akik azzal vádolták meg, hogy egy online terjedő twerkelős videóban nem is valódi a nagy feneke.

Katie Franklin egy komikus videóival vált híressé a neten közel négy évvel ezelőtt, mielőtt elindította volna fitneszcsatornáját, hogy dokumentálja az álomalakjához vezető útját. 

konditerem edzőterem
Fotó: Illusztráció: Pexels

Most a 23 éves oxfordshire-i lány magabiztosságot sugároz a videóiból – az egyik klipje azonban, amelyben egy kék-fehér ruhában twerkel, hatalmas vitát váltott ki.

A vitatott videó:

@ktfranklin the shelf cannot be tamed i fear #ootd ♬ original sound - KT 🦋

Az influenszert ugyanis azzal vádolták, hogy a mostanság nagyon divatos brazil fenékfeltöltést végeztetett, sőt, ég egy párnát is dugott a ruhájába, hogy még nagyobb fenék illúzióját keltse. A fiatal nő ezt kikéri magának és azt állítja, hogy be tudja bizonyítani, hogy teljesen természetes a feneke – bármit is mondanak a gyűlölködők.

Ez nem egy párna és nem is brazil fenékfeltöltés. Régebben jóval nagyobb lány voltam, csak rengeteget fogytam. És ha régóta követsz, láthattad a fenékfejlődésem, és annak növekedését is. És van egy fitnesz oldalam is, ha érdekel…

– fejtette ki válaszvideójában Katie.

Az influenszer még újra fel is veszi azt a nyári ruháját, amelyben a sokat vitatott videójában a fenekét rázza, és annyi „csalást” maga is elismert, hogy a nagyobb fenék illúziója érdekében jobban behajlította a hátát és kinyomta a fenekét, de ettől a még az természetes.

Nyilvánvalóan meghajlítom a hátamat. Kicsit kinyomom, hogy a fenekem jobban látszódjon. Ez adja meg a görbületet aztán pedig már minden a csípőmozgásokról szól. De ez nem egy brazil fenékfeltöltés és nem is egy párna. Ha pedig ezt tényleg így gondoltad, az őszintén szólva a legnagyobb bók

– idézi a Daily Star Katie szavait.

A válaszvideó: 

@ktfranklin Addressing the comments on my viral video and debunking the rumours😅 #ktfranklin #gymtok ♬ original sound - KT 🦋

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek