Ezo

A négy legmanipulatívabb csillagjegy: észre sem veszed, hogy irányítanak

Létrehozva: 2024.10.18. 17:30

Vannak, akiknek szinte lételemük, hogy manipuláljanak. Ezek a csillagjegyek mozognak a legotthonosabban a játszmák talaján.

Vannak őszinte csillagjegyek, és akadnak, akik ahelyett, hogy eléd állnának és egyenesen megmondanák, mit szeretnének, inkább különböző játszmákat játszanak. Nagy manipulátorok, akik szeretik szürke eminenciásként hátulról mozgatni a szálakat. Persze nem feltétlenül rossz emberek ők, egyszerűen azt akarják, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy az nekik tetszik.

manipulál, manipulátor, befolyásol, suttog, csillagjegy, horoszkóp
Ezek a csillagjegyek manipulálnak a legösztönösebben Fotó: Pexels

Manipulátor csillagjegyek

Skorpió

Ők a pszichológiai hadviselés koronázatlan királyai és királynői: kiváló megfigyelők, akik nyitott könyvként olvasnak bárkiben. Olyan ösztönös manipulátorok, hogy néha maguk sem veszik észre, ha másokat befolyásolnak. Nem csak képesek a fejedbe férkőzni, de nem félnek a hosszútávú játszmáktól sem: lassan de magabiztosan érik el céljaikat. Ráadásul magukat a Skorpiókat is körbe lengi egyfajta misztérium, ami csak rádob egy lapáttal e rejtélyes manipulátorok hatékonyságára.

Mérleg

Azt hihetnénk, távol állnak a harmóniára törekvő Mérlegtől ezek a praktikák, azonban ez tévedés. Épp azért, mert mindene az egyensúly, ezért képes bármit megtenni. Kétségtelenül ő a legdiplomatikusabb csillagjegy, ez azonban azt jelenti, hogy sosem tudhatod igazán, mi húzódik meg a mosolyuk mögött, milyen szándék vezérli őket valójában. Tudja, hogy érje el, hogy mellette különlegesnek érezd magad, és ezt bizony kész kihasználni is.

Ikrek

E kettős jegy mindig lépésekkel jár előtted. Uralkodó bolygója a kommunikációért felelős Merkúr, így aligha meglepő, hogy a szavak nagymesterének számít. Ha kell, elbizonytalanít, ha kell, rábeszél, irányít. E jegy szülöttei kiszámíthatatlanok, ráadásul sokszor csak azért képviselnek (vagy legalábbis hangoztatnak) ellentétes véleményt, hogy lássák, miként reagálsz rá.

Vízöntő

A Vízöntők született stratégák, igazi sakkjátékosok, akik intellektuális kihívásként tekintenek arra, hogy túljárjanak mások eszén. Ráadásul egyedi világnézetük, az, hogy képesek teljesen más szemszögből szemlélni az eseményeket, mint mások, hatalmas előnyt jelent számukra gyakorlatilag bármely helyzetben. Emellett képesek érzelmileg távol tartani magukat, ami még könnyebbé teszi a manipulációt. Úgy látják a világot, ahogy senki más. Ők azok, akiknél szinte senki sem érti, hogy járhatnak mindig mások előtt egy lépéssel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek