Asztrológia

Ennek a 4 csillagjegynek muszáj továbblépnie még november előtt

K. C.

Létrehozva: 2024.10.19. 17:30

Az égiek megsúgták kinek van most szüksége mindenképp az elengedésre és a továbblépésre.

Az elengedés talán a legkegyesebb lépés, mégis gyakran ez a legnehezebb. Mély megértést igényel, hogy ha túlságosan erősen ragaszkodunk bármihez - egy múltbéli sérelemhez, egy elvesztett szerelemhez vagy egy idejétmúlt álomhoz -, azzal megfosztjuk magunkat a jelen pillanatban rejlő öröm és újrakezdés lehetőségétől. 

Fotó: Pexels

Ahogy a napok hosszabbodnak, a kozmosz úgy áll össze, hogy bizonyos csillagjegyek készen állnak arra, hogy jobban elfogadják ezt a leckét, mint mások. Számukra jelez most az univerzum egy szelíd lökéssel, hogy engedjék el, ami már nem szolgálja őket, hogy békét kössenek a múltjukkal, és hogy megnyissák szívüket és elméjüket az előttük álló lehetőségek előtt. 

Az elengedés nem megadás, hanem felszabadulás, a teljesíthetetlen elvárások láncaitól és a be nem gyógyult sebek súlyától való megszabadulás. Ez az első lépés a mélyebb, rezonánsabb boldogság felé vezető úton.

Halak

A Halak, az állatöv álmodói számára ez az időszak a belső tisztaság és az érzelmi megtisztulás ígéretével hívogat. A Neptunusz, az intuíció és a gyógyítás bolygója által irányított Halak természetüknél fogva ráhangolódnak érzelmeik áramlására. Mégis gyakran találják magukat az áramlatok sodrásában, és képtelenek felszínre törni érzéseik mélyéről. a Halak megtalálják az erőt ahhoz, hogy szembenézzenek ezekkel az érzelmi béklyókkal, és elengedjék őket. Ez a felszabadulás nem abból fakad, hogy tagadják érzelmeik mélységét, hanem abból, hogy megértik. Érzékenységük a legnagyobb erősségük. Ez teszi lehetővé számukra, hogy mélyen kapcsolódjanak másokhoz, hogy páratlan képzelőerővel alkossanak, és hogy nyitott szívvel tájékozódjanak a világban.

Az elengedés folyamata megtanítja a Halakat arra, hogy bízzanak az élet áramlásában , hogy higgyenek álmaik szépségében , és hogy úgy tekintsenek magukra, mint akik méltóak a szeretetre és a boldogságra. Ez az idő a gyógyulás ideje, a szükséges könnyek ontásának és a sebezhetőség elfogadásának ideje, amely az igazi érzelmi szabadsággal jár. Az univerzum arra hívja a Halakat, hogy engedjék el azokat a narratívákat, amelyek már nem szolgálják őket, bocsássanak meg önmaguknak és másoknak, és lépjenek be valódi lehetőségeik fényébe.

Bika

A Bikák az elkötelezettségükről, megbízhatóságukról és néha makacsságukról ismertek. Ez a rendíthetetlen elszántság kétélű kard, amely a Bikák számára biztosítja az elszántságot céljaik eléréséhez, de ugyanakkor olyan elavult hiedelmekhez és helyzetekhez is köti őket, amelyek már nem járulnak hozzá a fejlődésükhöz.

a Bikák válaszúthoz érnek, és azzal a kihívással találják szembe magukat, hogy el kell engedniük azokat a biztonsági kapaszkodókat, amik a fejlődésük akadályává váltak. Ez az évszak arra ösztönzi a Bikákat, hogy lazítsanak az anyagi kényelemhez és az identitásukat meghatározó, de egyben korlátozó kapcsolatokhoz való ragaszkodásukon. Ez az önvizsgálat ideje, a különbség felismerésének ideje a kényelmes és a személyes fejlődéshez szükséges dolgok között. A kozmosz arra hívja a Bikákat, hogy fogadják el a változást, engedjék meg maguknak, hogy sebezhetőek legyenek, és nyissanak új tapasztalatokra, amelyek gazdagítják a lelküket. Az elengedés képessé teszi a Bikákat arra, hogy olyan alapokra helyezve építsék újjá az életüket, amelyek valóban tükrözik azt, hogy kik ők és mit tartanak értékesnek. Arról van szó, hogy megtalálják az egyensúlyt a megtartás és az elengedés, a múlt és a jövő, a stabilitás és az átalakulás között.

Szűz

A Szűz, a csillagjegyek maximalistái gyakran saját magas elvárásaik és kritikus természetük hálójában ragadnak. Analitikus elméjük az irányítás illúzióját keltheti, ami arra készteti őket, hogy szorosan ragaszkodjanak a rutinokhoz, a kapcsolatokhoz és az önelvárásokhoz, amelyek megfojtják a fejlődésüket és a boldogságukat.

A Szüzek arra kapnak meghívást, hogy enyhítsenek a szorításukon, ismerjék fel, hogy a tökéletesség illúzió, és hogy az igazi növekedés a tökéletlenség elfogadásából fakad. Ez az időszak lehetőséget nyújt a Szűz számára, hogy gyakorolja az önsajnálatot, megbocsásson önmagának a vélt hiányosságaiért, és elengedje a kritikus belső hangot, amely visszatartja. Az univerzum arra vezeti a Szűzeket, hogy találják meg a szépséget a hibákban, hogy értékeljék az utat éppúgy, mint a célt, és hogy megértsék: a sebezhetőség erősség, nem pedig gyengeség. Ha elengedik az irányítás iránti igényt, a Szűz szíve megnyílik az élet spontán öröme előtt, ami lehetővé teszi számára, hogy mélyebben kapcsolódjon másokhoz és önmagához. Ez a gyógyulás ideje, az elvárások terheinek elengedése, és a könnyedebb, hitelesebb létezésbe való belépés ideje.

Skorpió

A Skorpiók, a csillagjegyek intenzív átalakítói, olyan mélységgel és intenzitással navigálnak az életben, amilyet más jegyek nem tudnak felmutatni. Az ő útjuk az állandó átalakulás, a halál és az újjászületés, az árnyékba merülés, hogy megtalálják a fényt. Mégis, még a változás mesterei, a Skorpiók is azon kaphatják magukat, hogy ragaszkodnak a múlthoz, a kapcsolatokhoz és identitásuk olyan aspektusaihoz, amelyek már nem szolgálják a legfőbb jót.

A Skorpiók arra kapnak felhívást, hogy fogadják el az átalakulásra való természetes hajlamukat, engedjék el a régit, hogy utat engedjenek az újnak. Ez az időszak kihívás elé állítja a Skorpiókat, hogy engedjék el félelmeiket, sérelmüket és az irányítás iránti igényüket, és bízzanak a sebezhetőség átalakító erejében. Az elengedés nem csökkenti a Skorpiók erejét, hanem elmélyíti azt, és lehetővé teszi számukra, hogy a múltjuk hamvaiból erőteljesebben és hitelesebben támadjanak fel, mint korábban. Ez az érzelmi tisztulás ideje, a belső sötétséggel való szembenézésé, valamint a létezésüket mozgató szenvedély és cél újrafelfedezéséé. Az univerzum lehetőséget kínál a Skorpióknak, hogy ledobják a héjukat, begyógyítsák a sebeiket, és belépjenek a növekedés és az önfelfedezés új ciklusába.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek