EZO

Erre az 5 csillagjegyre rámosolyog a szerencse és a szerelem októberben

P. E.

Létrehozva: 2024.10.10. 17:00

Öt kínai csillagjegy igazán szerencsésnek mondhatja magát októberben.

Öt kínai csillagjegy a legszerencsésebb a szerelemben 2024 októberében – nevezetesen a patkány, a kakas, a nyúl, a kígyó és a ló. De vessünk egy pillantást a hónap szerelmes üzeneteire az összes kínai csillagjegy számára, mielőtt a legszerencsésebbek közé merülnénk.

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat
Fotó: Bors

A szerelem I Ching hexagramja ebben a hónapban a Mennydörgés a hegy felett (#62). Kiderül, hogy a szerelem nem arról szól, hogy első látásra beleszeretsz valakibe. Ez inkább egy azonnali fizikai vonzalom, mintsem érzelmes kapcsolat. A fizikai vonzalom azonban idővel igazi szerelemmé nőhet, és néha ennek az ellenkezője is megtörténhet – beleszerethetsz valakibe, még akkor is, ha először nem találtad vonzónak, de a személyisége lesöpör a lábadról. Annak ellenére, hogy a mesék arról beszélnek, hogy két lélek egymás fele, és tökéletesen illeszkedik egymáshoz, az igazi szerelem inkább arról szól, hogy két teljes lélek helyet ad egymás egyediségének, és szereti minden rétegét, amit megismernek. 

Öt kínai csillagjegy, akik a legszerencsésebbek a szerelemben 2024 októberében

1. Patkány

Bár a megérzésed arra sarkall, hogy vesd bele magad az élet sűrűjébe, a csillagok inkább türelemre intenek. Ha szingli vagy, hasznodra válhat a meditálás, hogy megtanulj lassítani, nem elébe rohanni a dolgoknak, inkább kerülj összhangba önmagaddal. Csak akkor ragyog a szerencséd, ha megteremted ezt a teret, és bízol a kozmikus áramlatokban. Ha párkapcsolatban élsz, próbáld meg a legtöbbet kihozni a Halloween-szezonból azáltal, hogy partnereddel olyan tevékenységekbe kezdesz, amelyek izgalmat és hidegrázást okoznak. Akár a legújabb kasszasikereket, akár a régi horror klasszikusokat nézitek, csontvázakkal és sütőtökökkel díszítitek az udvart, vagy páros jelmezekbe öltöztök, minden olyan tevékenység, amely kiemeli a kreatív oldalaitokat, megerősíti a kötődést és szerencsét hoz. Aztán figyeld, ahogy a varázslat kibontakozik!

2. Kakas

Kakas, 2024 októberében a szerelmi szerencséd arról szól, hogy szívből élj, és őszintén és optimizmussal foglalkozz a romantikával. Ha egyedülálló vagy, a legjobb barátaid szerencsét hoznak a küszöbödre (metaforikusan legtöbbetek számára, de szó szerint keveseknek). Szóval ne lepődj meg, ha egy új ismeretség hirtelen forró vonzalommá válik számodra, és az érzés szikrái mindenfelé röpködnek.

Ha kapcsolatban élsz, légy merész és proaktív a romantikus színtéren. Akár kidolgozott randevúzási terveket készítesz, akár egy meglepetés hétvégi kiruccanást foglalsz, jegyet vásárolsz egy rockkoncertre vagy valami mást, bármikor, ha szeretetből teszel valamit azzal a céllal, hogy elkápráztasd partnered, és egy rendkívüli élményt teremts, a szerencse varázslatot szór az utatokra.

3. Nyúl

Nyúl, a szerelmi szerencséd 2024 októberében nem egy hagyományos szerencse. Ez az a fajta, amely arra késztet, hogy bízz az ösztöneidben, és tudd, hogy bátrabb vagy, mint hiszed, és el tudod engedni azt az érzelmi poggyászt, amely akadályoz abban, hogy a szerelemben a legjobbat éld át. Ez az a fajta szerencse, amely pillanatnyilag nem tűnik olyan nagynak, de később kiderül, hogy a legnagyobb áldás.

Ha szingli vagy, ideje levenni a szemkötőt és szétnézni a belső körödben lévő emberek között vagy éppen valóban megnézni azt, akivel randevúzgatsz minden előrelépés nélkül.  Ha kapcsolatban élsz, el kell ismerned, hogy csodálatos ember vagy, és ha valaki ezt nem ismeri fel, az az ő veszte. Szerencséd minden alkalommal ragyogni fog, amikor növeled az önbecsülésedet, miközben aktívan keresed az olyan interakciókat, amelyek örömet, harmóniát hoznak a kapcsolatodba.

4. Kígyó

A szerelmi szerencséd 2024 októberében arról szól, hogy pontosan tudod, mit akarsz. Ha szingli vagy, ez azt jelenti, hogy ki kell lépned a komfortzónádból, és proaktívnak kell lenned a szerelmi életedben. Beszélj a szívedből, és fejezd ki magad minél színesebb módon. Az igazi szerelem szikrázik fel a hitelességnek ebből a teréből.

Ha párkapcsolatban élsz, a manifesztációs képességeid rendkívül erősek ebben a hónapban, különösen a Telihold időszakában. Tehát készíts egy Telihold rituális tervet, és gyűjtsd össze a hozzávalókat. Itt az ideje, hogy romantikát a következő szintre emeld a kezed ügyében lévő kozmikus áldások segítségével.

5. Ló

Ló, a szerelmi szerencséd 2024 októberében szuper erős! Ha egyedülálló vagy, tudd az értékedet, és ne engedd, hogy bárki meggyőzzön arról, hogy nem vagy elég jó! Hagyd, hogy a belső tüzed vezessen utadon és a szerencse lesz a társad. Ha hiszel magadban, megtalálod azt a szerelmet, amire vágysz.

Ha párkapcsolatban élsz, ebben a hónapban légy fogékony a szerelemben, és engedd meg, hogy a párod meglepjen. A manifesztációs képességeid ebben az időben jobban befelé irányulnak, és szerencsét hoznak, ha kívánsz. Aztán várd és figyeld, ahogy a kozmosz így vagy úgy valóra váltja. Egyesek számára a szerelmi szerencséje közvetlenül segít abban, hogy elkötelezettségét a következő szintre emelje. Talán még gyűrű is kerül az ujjra!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek