Trükk

Felfedte a szakértő: ilyen gyakran mosd a farmered, hogy sokáig újnak tűnjön!

Bors

Létrehozva: 2024.10.08.

Te hányszor veszel fel egy nadrágot, mielőtt kimosnád?

Egy ausztrál nő, Leanne külön Instagram-oldalt is létrehozott háztartási praktikáinak. A leleményes nő tele van praktikus táncsokkal arra vonatkozóan, hogy miként tehetjük higiénikusabbá az életterünket, illetve könnyíthetjük meg mindennapjainkat.

mosógép
Neked is van bevált módszered? (Fotó: pexels)

Ha a makacs foltok eltüntetéséről, vagy a kényes felületeket takarításáról van szó, ő biztosan tudja a jó megoldást. Ezúttal azt fedte fel, milyen gyakran érdemes mosni a farmert...

Mint kifejtette, a véleménye talán megosztó, de azt javasolja, hogy csak tíz alkalommal való viselés után mossuk ki a farmernadrágokat, persze ha addig nem leszünk sárosak, vagy nem öntünk magunkra valamit. Leanne szerint ennyi a kulcs annak, hogy minimalizáljuk a fakulást és meghosszabbítsuk a ruhadarab élettartamát. Mit gondolsz erről?

Mosás előtt mindig fordítsd ki a nadrágot, húzd fel a cipzárt, és gombold össze a nadrág derékpántját – jó ha tudod, hogy ezek az apróságok is segítenek megőrizni a textil színét és tartósságát. Ha pedig ilyen alaposan átforgatod a ruhadarabot, garantált, hogy azokat a fránya papírzsebkendőket sem felejted majd a zsebekben!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek