Horoszkóp

Csodásan indul a hét, ez a csillagjegy sok pénzt kereshet ma

SK

Létrehozva: 2024.10.07.

Módosítva: 2024.10.07.

Valakinek új források nyílhatnak meg anyagi téren.

Kos (03. 21. – 04. 20.)
Hétfőn már reggel belép a Hold az optimista Nyilasba, ami nagy lendületet hoz. Azon gondolkodik, hogyan teremtsen pénzt. A mai nap új forrást nyithat meg önnek. Kérdés, hogy van-e kapacitása, mert annak nincs értelme, hogy túlvállalja magát. Igaz? Lehet, hogy rövidesen jön egy még jobb megoldás.

Bika (04. 21. – 05. 20.)
Jól alakul ez a nap önnek, ha egy valamit nem számítunk: néhány kollégája viselkedése irritálja. Nem lesz könnyű megőrizni a higgadtságát. Mindent el fognak követni, hogy kihozzák a béketűrésből. Semmiképp se engedje!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)
Bárki bármit mond, ön igenis ki tud állni magáért, ha kell. Ezt bizonyítja az, hogy a Hold ma belép a Nyilasba, és jól felpaprikázza, doppingolja. De vigyázzon, nehogy átessen a ló túl oldalára, és megbántson valakit! Használja inkább arra ezt az energiát, hogy nagyot lépjen egy ügyben.

Rák (06. 22. – 07. 22.)
Rengeteg információ érkezik, és különböző hatások érik hétfőn. Olykor az lesz az érzése, hogy képtelen lépést tartani az eseményekkel, pedig nem érintik kellemetlenül a fényszögek, sőt, szabad kezet adnak.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)
Meglepetések érik hétfőn. Több is. Az egyik, hogy sokkal békésebben viseli a korábban idegborzolónak nevezett kihívásokat. A másik, hogy visszatér a vállalkozó kedve, és olyasmibe vág bele, amit eddig el sem tudott képzelni.  

Szűz (08. 23. – 09. 22.)
Saját jól felfogott érdekében ki kell maradnia minden olyan szóváltásból, ami nem érinti közvetlenül. Természetesen, ha kell, védje meg magát, de minden más esetben maradjon semleges és pártatlan! Ez különösen fontos lesz délelőtt.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)
Most lehetséges, hogy a saját naivitása áldozatává válhat. Azt hitte, a főnöke jobban értékeli, de kiderül, hogy nem. Vegye észre, hogy nem az áll-e a háttérben, hogy öntől félti a pozícióját. Mert még ez is lehetséges a bolygók szerint...

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)
Könnyen lehet, hogy megváltozik a véleménye, és másképp fog megítélni egy-két kérdést. Ez nem következetlenség. Sokkal inkább rugalmasság, éberség és leleményesség. Alkalmazkodik a változó körülményekhez.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)
Ma igazán elemében lesz. Erőlködés nélkül jönnek az eredmények. Higgye el, nem érdemtelenül! Sokat tett ezért az elmúlt hetekben, hónapokban. Természetesen jól teszi, ha nem dől hátra, hanem továbbra is tesz bele időt és figyelmet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)
Testileg, lelkileg és szellemileg is topon lesz. Ez jó hír, mert szükség lesz a béketűrésére délután. Elnézőnek kell lennie mindenkivel, ha nem akar lépten-nyomon vitázni. Márpedig ez most csak parttalan veszekedés lenne.  

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)
Jó irányba mennek a dolgai. Ám a Jupiter rövidesen hátrálni kezd, és ez lassításra inti. Sőt tanácsos lenne visszagondolnia, hogy korábban milyen ötletei voltak, mert azok segíthetnek a jelenben. Higgye el, minden felmerülő kihívásra meglesz a megoldás.

Halak (02. 19. – 03. 20.)
A Nyilas Hold feltüzeli. A szó legjobb értelmében. Ettől hétfőn megnő a népszerűsége is. Ne lepődjön meg, ha hirtelen mindenki önnel akar találkozni, beszélni, vagy ebédelni. Délután már kissé sok is lehet a jóból.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek