Díj

Ismét egy jó ügy mellé állt Lékai-Kiss Ramóna - Indul a “BioTechUSA az Egészségért Díj”

Bors

Létrehozva: 2024.10.25. 13:35

Három kategória, közönségdíj, 18 millió forint összdíjazás - október 14-től november 3-ig pályázhatnak a hazai egészségügyi szervezetek a frissen megalapított “BioTechUSA az Egészségért Díj”-ra. A beérkezett munkákat egy független, öttagú zsűri bírálja el, a díj szakmai partnere a Magyar Kórházszövetség, nagykövete pedig Lékai-Kiss Ramóna, a BioTechUSA márkanagykövete.

A BioTechUSA-cégcsoport 2021-ben elindított társadalmi felelősségvállalási programjának keretében eddig félmilliárd forint értékben támogatott 150 hazai egészségügyi és civil szereplőt termékekkel, diagnosztikai, terápiás és rehabilitációs eszközökkel, valamint pénzadománnyal. Az elmúlt három évben a vállalat azt tapasztalta, hogy rengeteg az olyan innovatív látásmóddal bíró, profi szakember az egészségügyi szférában, aki nem csak elkötelezett, de olyan ötletei is vannak, melyek megvalósításával hatékonyabb vagy akár gyorsabb lehet a segítő, életmentő munka. A pályázati rendszer célja, hogy lehetővé tegye ezeknek az ötleteknek a megvalósítását, megteremtse az ezekhez nélkülözhetetlen forrásokat és olyan infrastrukturális, edukációs és módszertani fejlesztéseket indítson el, melyek segíthetnek abban, hogy a betegek és a szélesebb társadalom számára is fontos, hasznos innovációk jöjjenek létre.

Fotó: Biotechusa

Hazai egészségügyi intézmények jelentkezését várja a BioTechUSA és Lékai-Kiss Ramóna

Az elismerés létrehozásával a vállalat nem egy intézmény napi működését kívánja támogatni, hanem olyan előremutató, infrastrukturális és oktatási fejlesztéseket vár a pályázó szervezetekről, melyek új egészségügyi megoldásokat és módszertant hordoznak magukban, ezáltal pedig országos szemléletformálást és vadonatúj egészségügyi működési elveket is meghonosíthatnak.

“Immáron második éve vagyok a BioTechUSA márkanagykövete, és hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a most indított ’BioTechUSA az Egészségért Díj’ arca lehetek, hiszen mindig is fontos volt számomra a társadalmi ügyek támogatása, kiemelten a gyermekek és rászorulók segítése” - mondta el a díj alapítása kapcsán Lékai-Kiss Ramóna. Hozzátette: “nagy örömmel fogadtam el a felkérést, hiszen a díj által hatékonyabbá, gyorsabbá, egyszerűbbé válhat az egészségügyi dolgozók munkája, akik nap mint nap azon fáradoznak, hogy másokon segítsenek és életeket mentsenek. Támogassuk együtt az egészségügyet!

Olyan újszerű ötleteket kíván támogatni a vállalat, amelyek az egészségügy és az oktatás kapcsolódó területein kreatív, innovatív módon járulnak hozzá az oktatás vagy egészségügy fejlődéséhez, illetve az adott területen dolgozók mindennapjait megkönnyítik, minőségi változást hoznak a hétköznapokban, egyúttal a BioTechUSA értékrendjével is összhangban vannak. Mindezek szellemében október 14-től három kategóriában - az év legkiemelkedőbb egészségügyi innovációs tevékenysége, az év legkiemelkedőbb infrastrukturális fejlesztési terve, az év legkiemelkedőbb edukációs módszertana vagy egészségműveltséget célzó edukációs kampánya - kategóriában várja a cégcsoport a pályamunkánkat. A győztes pályázatot benyújtó szervezeteket kategóriánkként 5-5-5 millió forinttal támogatja a BioTechUSA, azonban a díjazás itt még nem ér véget. Ugyanis az elismerésben nem részesült, de a döntőbe bekerülő legjobb 6 pályázat közül közönségszavazás útján egy különdíj kerül majd kiosztásra. Ezen elismerést elnyerő szervezet törekvéseit 3 millió forinttal támogatja majd a cégcsoport. 

További információk és a részletes pályázati feltételek a biotechusa.hu/biotechusa-dij oldalon érhetők el.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek