Asztrológia

Itt az októberi pénzhoroszkóp: ezek a csillagjegyek örülhetnek

K. C.

Létrehozva: 2024.10.04. 17:30

Kiderült, kiknek hoz gazdagságot az október a csillagok állása szerint.

Az október nagyon mozgalmasnak ígérkezik asztrológiai szempontból. Az októberi pénzhoroszkóp a pénzügyi egyensúly megtalálásáról szól. A hónap nagy részében ugyanis a Mérleg havában járunk. Mivel a Merkúr, a kereskedelem és kommunikáció bolygója is ebben az intellektuális jegyben halad, a Nap mellett, október 13-ig. Szóval ha fizetésemelést kérnél, ennél nem is jöhet jobb alkalom  - írja az Astronet. 

csillagjegy, horoszkóp, asztrológia, ezo
Fotó: rawpixel.com

Kos

Kiszámíthatóságot hoz neked ez a hónap az októberi pénzhoroszkóp szerint. Az október 17-i teliholdat ki kell bekkelned. Aztán viszont, a hónap második felében megérkezik a várva vár fordulat, elismerés. Ez jelenthet komoly pénzösszeget, egy üzlet beindítását és előléptetést is.

Bika

Döcögős lehet a hónap eleje, már ami a terveket illeti, de a hétköznapok szintjén ez rendezettséget jelent. Aztán az október 17-i Vénusz jegyváltás, alaposan felforgatja a dolgokat, de nagyon pozitív értelemben! Onnantól kezdve sínen lesznek a dolgaid.

Ikrek

Az Ikrekben járó Jupiter október 9-én hátrálni kezd, ami visszahozhat régi lehetőségeket, amikkel akkor nem éltél, de most újra esélyt kapsz rájuk.

Rák

A Mars a te jegyedben jár, és kivételesen erős akaratot, ambíciót jelez neked. Most nehéz ellenállni a személyiséged erejének, úgyhogy használd ki ezt az időszakot arra, hogy nyerőre fordítsd az ügyeidet. A Merkúr ráadásul a tapintatos és diplomatikus Mérlegben van, segít abban, hogy ügyesen kommunikálj. Most kellene megforgatnod a szerencsédet – ebben segít az Ikrekben megforduló Jupiter is.

Oroszlán

A hónap első fele egy igazán kiegyensúlyozott időszak, kedvező pénzügyekkel. A 17-i telihold viszont megbolygathat picit. Nehéz kérdésekkel találhatod szembe magadat, de ha megtalálod rájuk a választ, akkor belevetheted magad a munkába, amivel garantált lesz a sikered. 

Szűz

Neked most arra kell koncentrálnod, hogy pontot tegyél a folyamatban lévő ügyeid végére. Október 8-án a Jupiter hátrálni kezd, és ez alaposan megkavarja a szálakat. Aggodalmaskodnod azonban nem kell, bár hirtelen ijesztő lehet a változás, de hamar kiderül, hogy jól jössz ki ezekből.

Mérleg

A Mérleg havában járunk, a Napon kívül a Merkúris a te jegyedben van. Hatalmas előrelépéseket és maradandó eredményeket érsz most el, ami persze együtt jár azzal is, hogy növekszik a bevételed. Egyre kell vigyáznod: az október 17-i telihold idején adósság, adóprobléma merülhet fel, de ezeket könnyen rendezheted, ha nem söpröd a dolgokat a szőnyeg alá. A kommunikáció kulcsfontosságú. Összességében tehát egy nyertes, szerencsés hónapra számíthatsz októberben!

Skorpió 

Október 23-án a nap belép a Skorpió jegyébe, és kezdetét veszi a Skorpió hava, aznapra esik az év negyedik tízmilliószoros napja. Azonban addig sem lesz okod a panaszra. A Vénusz, a pénz bolygója ugyanis a jegyedben van, és megnyitja a pénzcsapot. Pluszpénzt kaphatsz, nyerhetsz, találhatsz is akár. Elégedett leszel az eredményeiddel.

Nyilas

A hónap eleje a pénzügyek stabilizálódását hozza. A fényűző Vénusz október 17-én a telihold mellett belép a jegyedbe, és a bőség mágnesévé tesz. Innentől bármikor számíthatsz rá, hogy a szerencse valamilyen különleges módon megnyilvánul az életedben.

Bak

A Plútó még egész októberben a jegyedben jár, de novemberben már végleg átlép a Vízöntőbe. Így ez számodra az utolsó esély arra, hogy gyökeres változásokat eszközölj, és megszabadulj mindentől, ami visszahúz. 

Vízöntő

Amivel nagyon óvatosnak kell lenned, az a 17-i telihold. Ez sajnos munkahelyi rivalizálást hozhat, ami alaposan áthúzza a terveidet. Ne hagyd magad, de ne is menj bele feleslegesen hatalmi harcokba. A hónap végére lenyugszanak a kedélyek, és neked nagyon fellendül a pénzügyi helyzeted, mert az Ikrek Jupiter szerencsét hoz.

Halak
A Mars víz-elemű jegyben, a Rákban van, ráadásul a Nap belép a Skorpióba 23-án, ami szintén nagyon kedvező neked. Most ér be a hónapok óta tartó erőfeszítéseid gyümölcse. Itt a kedvező fordulat, amire vártál! A víz jegyekben járó bolygók plusz ajándékként erős felismeréseket is hoznak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek