Fogyókúra

Legjobb reggeli rután: fogyj kávézás közben!

B. V.

Létrehozva: 2024.10.06. 07:30

A tippet TikTokon osztották meg. A videó állításait egy egészségügyi szakértő is igazolta.

Sokan indítják kávéval a napjukat akár a reggeli mellé, akár anélkül fogyasztva. Ha pedig otthon épp nincs rá idejük, akkor útba munka felé vagy pedig már beérkezve isznak egy forró feketét. De mi lenne akkor ha a kellemeset összekötnénk a hasznossal? Ezt a kérdést teszi fel egy TikTokker, aki most közölte: a kávé ivásával fogyni is lehet!

Így készíts otthon " fogyókúrás" kávét. Fotó: pexels

Erre @motivafithub hívta fel a figyelmet. De hogyan is lehet fogyókúrás kávét készíteni? Egyszerű, csupán két hozzávaló kell a koffeines nedűbe: egy teáskanál őrölt fahéj és egy teáskanál kakaópor. A kettő együtt nem csak zsírégetésre jó, de a puffadás ellen is kiváló. Mint arra azonban felhívta a figyelmet, csodát természetesen nem tesz, de diétával összekötve akár egy héten belül látványos változást hozhat, írja a Mirror.

Szóval egy mocha kávé fahéjjal, tejszínhab nélkül igazából!

 - írták neki kommentben, míg más inkább arra volt kíváncsi, hogy a legjobb eredmény érdekében, mikor kell fogyasztani a nedűt.

Egy kis fahéj a reggeli csészédbe segít csökkenteni a hiperglikémiát, növeli a zsírégetést és megszűntetni a puffadást. Ezek pedig rendkívül hasznosak az anyagcsere felgyorsításához, ami elősegíti a fogyást. De a fahéj nagyszerű hozzátevője lehet gyógynövényitaloknak, zöldteáknak is a kávé mellett egyaránt

 - közölte Dr. Taz. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek