Horoszkóp

Megmutatja erejét az univerzum, három csillagjegy fellélegezhet

Bors

Létrehozva: 2024.10.08. 15:00

Te is képes leszel legyőzni a nehézségeket? Ez a hét rengeteg izgalmat tartogat!

Három csillagjegy életében olyan időszak kezdődik még ezen a héten, amikor a személyes fejlődés kerül középpontba. Ha jobban megismered önmagad, a nehézségek legyőzése is könnyebb lesz!

Próbatétellel indul a hosszú hétvége. Ha kibírod, jól alakulhat az életed /
Neked mit ígérnek a csillagok? (Fotó: MR.RAWIN TANPIN /  Shutterstock )

Nyilas
Ma még úgy érezheted, mintha az árral szemben úsznál, de érdemes kitartani, mert hamarosan meg fogsz könnyebbülni! Elképzelhető, hogy valaki múltbeli problémákat elevenít fel, de jobban jársz, ha azokat a magad részéről lezártnak tekinted.

Bak
Úgy tűnik, elméd és érzelmeid túlpörögnek, a múlton elmélkedsz. Lassíts, és koncentrálj inkább az előtted álló napra, így minden garantáltan jobban fog alakulni! A munkahelyi problémák miatt túlterheltnek érzed magad, és valakivel volt egy csúnya veszekedésed is, de ha békés utat keresel, a héten túljuthatsz mindezen.

Ikrek
A hét problémásan indul, ráadásul a szerelmi életedben nem stimmel valami. Ennek az lehet az oka, hogy fáradtnak érzed magad, ezért a nehéz beszélgetéseket még ne a mai napon próbáld megejteni. Hamarosan segítő energiákat küld az univerzum, aminek hatására tudni fogod, miként oldhatod meg a felmerülő problémákat - írja a yourtango.com.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek