Önismeret

Neked az agyad melyik része a dominánsabb? Ez a teszt elárulja!

KL

Létrehozva: 2024.10.20. 07:30

Rejtett személyiségjegyedre most fény derül.

A trükkös képrejtvények mellett óriási népszerűségnek örvendenek a különböző személyiségtesztek is. Ezeknek köszönhetően ráismerhetsz egy általad ismert vagy kevésbé tudott jellemvonásodra.

kérdés, kvíz, teszt, feladvány
Rád melyik igaz? / Fotó: Pexels

Ennek érdekében elhoztuk a legfrissebb személyiségtesztet, amelynek köszönhetően többet megtudhatsz az agyad működéséről. Lori Greiner amerikai vállalkozó a Tiktokon egy tornacipőt mutatott a követőinek. A nő a videóban megkérdezte, hogy milyen színűnek látják a lábbelit, mivel ez befolyásolja azt, hogy melyik agyféltekénk a dominánsabb.

Lori elárulta, hogy azok, akik a cipőt rózsaszínnek és fehérnek látják, nekik az agyuk jobb oldala az uralkodó. Akik viszont türkizkéket és szürkét látnak, azoknak az agyuk bal oldala a dominánsabb.

Akiknek a jobb agyféltekéjük az erősebb, ők érzelmesebbek, intuitívabbak és kreatívabbak. Eközben a bal agyféltekés emberek rendezettebbek, logikusabbak és analitikusabbak. Bár az agy egészként működik, a Healthline szerint mítosz, hogy az egyik oldal erősebb, mint a másik az egyes embereknél - írja a Mirror.

Íme a videó, amellyel te is tesztelheted magad:

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek