Horoszkóp

Szerelem van a levegőben? Három csillagjegy életét írják át a kozmikus erők

Bors

Létrehozva: 2024.10.16. 15:00

Ha azt hitted, az év vége eseménymentesen alakul, nagyot tévedtél!

Könnyen lehet, hogy három csillagjegyre már a következő napokban rátalál a szerelem. Nem csak futó kalandról lesz szó ezúttal, az égiek azt ígérik, az igazi jön el a szerencsésekért! Te is köztük vagy?

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat, horoszkóp, csillagjegy, Pixabay
Te is hamarosan megtalálod az igazit? (Fotó: Pixabay)

Kos
Hiszel a csodákban, így most valóra válik az álmod! A mai nappal kezdődően a cinizmusod háttérbe szorul, miközben mentálisan készülsz valami újra. Úgy tűnik, hogy van valaki az életedben, aki megfogott, és ez a személy hamarosan az igazi szerelmeddé válik. Tárd ki a szíved, ennyi kell a boldogsághoz!

Ikrek
Igazi szerelem? Az én életemben? Haha! Nos, talán először ezt mondanád, de hamarosan azt érzed majd, hogy a szíved majd kiugrik a helyéről. Van valaki, akihez már egy ideje vonzódsz, és a kapcsolatotok szépen lassan szorosabbra fonódik. Nem kell mást tenned, csak időt adni annak, hogy ez a csodálatos szerelem kibontakozzon!

Nyilas
Ha visszaemlékszel kicsit a régi önmagadra, rájössz, hogy valamikor te voltál az egyik legromantikusabb ember. Az élettapasztalataid azonban kételkedővé tettek, sokszor megsérültél, ezért falat emeltél magad köré. Most azonban jön valaki, ami bizonyítja, hogy nem lehetetlen megtalálni az igazit, azt, aki hosszú távon a hűséges társad magad.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek