Teszt

Ez a teszt megmutatja, milyen típusú ember vagy valójában

B.

Létrehozva: 2024.10.16. 14:30

Ez a teszt segít megmondani, mi a prioritás a te életedben.

Erről a pszichológiai tesztről azt állítják, hogy feltárja az ember valódi személyiségét, arra késztetve mindenkit, hogy átgondolja a prioritásait. Ahhoz, hogy a teszt működjön, ki kell tisztítanod az elmédet, és ragaszkodnod kell az első válaszhoz, ami jön – mivel általában ezek a legigazibb gondolatok. A Redditen osztották meg a tesztet, amelynek alapja, hogy képzeld el, ahogy egy viharos éjszaka kellős közepén egy kocsival egy elhagyatott úton hajtasz haza. Menet közben megállsz egy buszmegállóban, és négy embert veszel észre, akik kétségbeesetten fuvarra szorulnak. A következő busz ugyanis csak reggel jön. Az autó azonban csak négyszemélyes, és hárman férnek be melléd. Fontos, hogy nem szegheted meg a közlekedési szabályokat úgy, hogy mind a négyen elférjen az autóban, miközben vezetsz. Például a gyerek nem ülhet valakinek az ölébe.

kérdés, kvíz, teszt, feladvány
Erről a pszichológiai tesztről azt állítják, hogy feltárja az ember valódi személyiségét (Képünk illusztráció) Fotó: Pexels

Tehát négy emberrel találkozol: egy terhes nővel, akinek elviselhetetlen fájdalmai vannak, és úgy néz ki, mintha a szülés küszöbén állna. Könyörög, hogy vidd el bármelyik kórházba. Egy kisgyerekkel, aki sír és sikoltozik, mert eltévedt, nem találja a szüleit és az otthonát. Egy sebész orvossal, akinek az táskájában benne vannak az orvosi eszközök. A lehető leghamarabb be kell mennie a kórházba, hogy elvégezzen egy nagyon sürgős műtétet. A negyedik ember csak haza akar menni, de őt nagyon jól ismered, a barátod volt. Régóta nem láttátok egymást, és mindig is szerettél volna újra találkozni vele, amire lehetséges, hogy ezután már soha nem lesz alkalmad.

A kérdés: Mit csinálsz ilyen helyzetben, kit választasz elsőként, akinek segítesz, és kit hagysz ott?

Ez a rejtvény egy személyiségteszt. Attól függően, hogy kit választasz először, vagy kit hagysz egyedül, segít megmondani, mi a prioritás a te életedben.

A várandós hölgy az egészséget, az orvos a karriert, az elveszett gyermek az apaságot/anyaságot/családi életet jelenti, a volt barátod pedig a szerelmet/barátságot/házasságot/bármilyen intim kapcsolatot.

(via)

 

 

 

 

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek