Teszt

Villámteszttel leplezzük le: az exed még mindig odáig van érted?

Bors

Létrehozva: 2024.10.21. 16:30

Nehéz számodra a kapcsolat lezárása, és sokszor eszedbe jut a volt párod? Vajon ő gondol rád?

A szerelem csodálatos, de néha ez nem mindig elég. Ha valakivel hosszú távon nem tudtok jól együttműködni, vagy másra vágytok, az végzetes lehet. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lehetnének olyan pillanatok az éjszaka közepén, amikor azon tűnődsz: vajon a volt párom még mindig szeret engem? Tesztünk választ ad a kérdésre, és ehhez nem kell mást tenned, mint az alábbi képre pillantani. Mit vettél észre először az ábrán?

Mit láttál meg először? / Forrás: yourtango.com

Ha a krokodilt láttad meg először, akkor már tudod az igazságot: a volt párod nemcsak, hogy még mindig szeret téged, de messze van attól, hogy túllépjen rajtad. Ennek ellenére jobb belátni, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni, különben csak még nagyobb szívfájdalom vár rátok.

Amennyiben a vitorlást szúrtad ki, elmondható rólad, hogy a volt párod még mindig szívesen gondol rád, de ezek az érzések már nem olyanok, mint amikor együtt voltatok. Nem álmodozik arról, hogy újra együtt legyetek. Valójában már továbblépett — neked is így kellene tenned. Azért szakítottatok, mert volt rá okotok, és ő már maga mögött hagyta a múltat.

A felhőkön akadt meg a szemed? Az exed még mindig gondol rád, és ezt tudod is, hisz rendszeresen tartjátok a kapcsolatot. Talán ideje lenne megtenni minden szükséges lépést, hogy tényleg lezárhassátok ezt az egészet. Az elengedés sosem könnyű, de olykor szükséges, különben ebben a furcsa helyzetben rekedtek.

A Holdra irányult a figyelmed? Ez alapján az exednek jó emlékei vannak az együtt töltött időről, de őszintén szólva nem sokat gondol rád mostanában. Talán nosztalgiázik, de nagyon ritkán teszi. Nehéz lehet ezt hallani, de jobb ha elfogadod a helyzetet, hogy te is a megfelelő irányba haladhass. Bízz magadban, mert megérdemled a szerelmet, de valaki más oldalán!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek