Így lesz tökéletesen krémes a puding!
Legyen szó háziról vagy boltban vásárolt, porból készítettről, a főzött puding felülete könnyen bebőrösödhet, ha levegővel érintkezik. Ezt a hártyát persze sokan nem szívesen fogyasztják el, de szerencsére van ellene megoldás! A Mindmegette három pofonegyszerű trükköt osztott meg, amivel ez elkerülhetővé válik.
TRÜKK 1.: A puding nem bőrösödik meg, ha tálba öntés után, amíg még meleg, egy kanál cukorral vékonyan meghintjük.
TRÜKK 2.: Cukor helyett önthetünk a még szintén forró pudig tetejére egy kevés olvasztott vajat is - ez is segít megakadályozni a bőrösödést.
TRÜKK 3.: A forró pudingot öntsük egy nagy, vagy több kisebb tálkába, majd fedjük le folpakkal úgy, hogy a fólia érintkezzen a pudinggal, így ugyanis nemcsak bőrös nem lesz, de a páracseppek sem hullanak vissza a krémbe, és nem hígítják fel azt.