Jövő

Csütörtökön örökre megváltozik mindannyiunk élete – fedte fel az időutazó

G.X

Létrehozva: 2023.12.26.

December 28-án olyan hihetetlen felfedezést tesz az emberiség, ami mindent megváltoztat. Már a hihetünk a jósnak, aki azt állítja: a jövőből jött.

Mindenki szeretné ismerni a jövőt. Nincs ebben semmi meglepő. Így, az új esztendő közeledtével pedig kiváltképp izgalommal fordulunk minden jóslat, minden sejtés felé. Van, aki a számok titkait felfejtve igyekszik megismerni 2024 titkait, más élő Nostradamusként egyszerűen az állítja, tudja, mi fog bekövetkezni, megint más az igyekszik elhitetni követőivel: azért ismeri a következő hónapok sorsát, mert ő már egyszer átélte azokat. Nos, a TikTok-on csak Eno Alaric (ál)néven ismert tartalomgyártó ez utóbbi kategóriát erősíti, ugyanis váltig állítja magáról, hogy ő egy időutazó. Hogy jóslatai mennyire megbízhatóak, az mindenki döntse el maga, az azonban tény, hogy posztjai ezidáig nem kevesebb, mint 4 millió kedvelést gyűjtötte be.

időutazó, időutazás, jóslat
Vajon mit hoz a jövő? Fotó: Bors

Friss videójában olyan felfedezésekről számol be, amelyeket a következő hat hónap során tesz az emberiség.

  • 2023. december 28.: Felfedeznek egy olyan gyümölcsöt, aminek az elfogyasztása lassítja az öregedést, méghozzá nem is kevéssel: plusz 200 évet nyerhetünk vele.
  • 2024. január 23.: Egy titkos, földalatti civilizációól kapunk üzenetet.
  • 2024. március 7.: A Naprendszeren belül felfedeznek egy új bolygót, ami a mi Földünk pontos tükörképe.
  • 2024. április 15.: Elon Musk vállalata, a SpaceX létrehoz egy olyan hajtóművet, amivel lehetségessé válik a fénysebesség elérése.

Persze ha mindebből semmi sem válik valóra, akkor sem érdemes elkeseredni: talán egy hollywoodi producer is olvassa a jóslatokat, és készít belőle végre egy jó sci-fi sorozatot a Netflixre...

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek