Aktuális

Pornóznak a tandíjukért a magyar egyetemista lányok

Címkék
18+

Létrehozva: 2009.02.11.

Egyetemista lány szexpartnert keres - áll szinte minden második felnőtt társkereső hirdetésben. Ezek a lányok azonban szinte sosem láttak még felsőoktatási intézményt. Az azonban tucatjával fordul elő, hogy csinos főiskolások aktmodellként, vagy pornószínésznőként keresik meg a magas tandíjra valót.

Negyvenezer francia diáklány dolgozik prostiként

Franciaországban megjelent Drága tanulmányaim - Mes chéres etudes
címmel megjelent könyvében egy egyetemista lány bevallja: prostituálódott, csak hogy ki tudja fizetni albérletét.
A lány végül szexuális szolgáltatásokat nyújtott, hogy fedél legyen a feje fölött.
A lány arra akarta felhívni a figyelmet, hogy Franciaországban becslések szerint 40.000 egyetemista él abból, hogy alkalmi prostituáltként dolgozik.

"Fiatal, dekoratív, egyetemista lány, túlfűtött szexuális vággyal várja hívásod" - írja egy felnőtt társkeresőknek fenntartott honlapon Suzy. "19 éves egyetemista lány vagyok! Unalmas óráimban szivesen szórakoztatnálak - állítja magáról ugyanitt Rita.
De kérdésünkre egyikük sem tudta megmondani, milyen szakon végzik pontosan az egyetemet. Bár Nyugat-Európában egyre inkább elterjedt, hogy fiatal lányok szexuális szolgáltatásokból fedezik tanulmányaikat, nálunk ez nem jellemző.
Az viszont gyakran előfordul, hogy anyagilag megszorult hölgyek áruba bocsátják testüket az éhes férfiszemek számára.
- Szerény körülmények közül kerültem a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemre. Akkor kezdtem fotózni, később pornózni amikor a tanulás mellett nem tudtam megélni - emlékszik vissza az azóta világhíressé vált színésznő, Mya Diamond.
- De már késő, nem tudtam folytatni tanulmányaimat. Aztán már esélytelen volt a visszatérés. Német nyelvtanári szakra jártam, a pornózásban szerzett ismertség után soha nem állhattam volna oda gyerekeket tanítani - kesereg a gyönyörű lány.
- Rengeteg lányt ismerek, akik nem hagyták abba tanulmányaikat, amikor befutottak. Õk erről nem szívesen mesélnek, hiszen nem akarják összekeverni szexipari és hallgatói életüket. Anélkül is nehéz visszautat találni a polgári életbe a pornó világából - jelenti ki Mya.
Akad azonban, aki felnőttipari tevékenysége mellett kezdett neki a tanulásnak. Király Katalin, aki a nyuszis magazin oldalain, de más hölgyekkel folytatott pajzán játékairól készített fotósorozatokon, filmeken is feltűnt már, éppen a modellélet - szellemét nem megterhelő - jellege miatt kezdett felsőfokú tanulmányokba.
- Gondolkodni jó, de a fotózásokon nem mindig van rá szükség. Ezért kezdtem el néhány évnyi fotózás után tanulni.
Először a Zsigmond Király Főiskolát végeztem el, majd beiratkoztam a MTA pszichológia kurzusára is - meséli a gyönyörű erotikus modell.
Õ pedig annyira megkedvelte a tanulást, hogy később már nem a vizsgáit, hanem munkáit mondta le, ha ütköztek az időpontok.
M. Kovács Róbert

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek