Aktuális

Erőszaktevő rém tartja rettegésben a II. kerületieket

Bors

Létrehozva: 2013.08.07.

Keresi a rendőrség azt a férfit, aki megtámadott és megerőszakolt egy fiatal lányt. A rendőrség videót készített az erőszakolóról, kérik: aki felismeri, vagy bármit tud róla, azonnal hívja a rendőrséget!

Az eddigi adatok szerint a férfi még július 29.-én hajnali 1 óra 55 perckor támadta meg áldozatát a II. kerületi Frankel Leó és Kavics utca kereszteződésénél - tájékoztatott a Police.hu. A fiatal, egyedül hazasétáló lányt először megállította, majd kitépte kezéből a mobiltelefonját, majd erőszakosan a közeli erdős, bokros területre vitte, ahol megerőszakolta.

Azonban a közeli térfigyelő kamera videofelvételt is rögzített a 30-35 év közötti, 180 centi magas, vékony, sportos testalkatú, szőke hajú férfiről, miközben elmenekült a tetthelyről. A rendőrség kéri, bárki, aki tud valamit a férfiről, vagy a hollétéről, esetleg érdemleges információval rendelkezik a bűncselekménnyel vagy a támadással, illetve a tett idején a helyszín közelében tartózkodott, hívja a 06-1-433-53-29 telefonszámot munkaidőben, avagy - névtelensége megőrzése mellett - hívja a 06-80-555-111-es telefontanú zöldszámot, a 107-es és a 112-es központi segélyhívó számot.   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek