Aktuális

A túlvilágról üzent a férje: találjon magának új szerelmet

Bors

Létrehozva: 2013.10.15.

A kínok kínját kellett átélnie egy brit asszonynak, amikor egyik napról a másikra elveszítette férjét. Nicola Campbell blogot kezdett írni, hogy fájdalmát enyhítse. Aztán megtudta, férje már azelőtt új társat kívánt neki, mielőtt meghalt volna.

2012. február 25., délután 3 óra 1 perc - ez az időpont örökre beleégett a brit Nicola Campbell emlékezetébe.

Ez volt ugyanis az a pillanat, amikor férje, a mindössze 38 éves Colin összeesett egy dél-londoni utcán és azonnal meghalt. A férfinál olyan ritka szívelégtelenséget állapítottak meg, amelyet idáig mindössze 500 embernél diagnosztizáltak. A férfi két kisgyereket hagyott árván, az akkor 22 hónapos Evie-t és a 9 hetes Isla-t.

- Először el sem hittem, ami történt. Otthon voltam, ledőltem egy kicsit a gyerekekkel, és amikor felébredtem, láttam, hogy rengeteg nem fogadott hívásom volt az anyósomtól. Visszahívtam és azt mondta, Colin kórházba került. Először úgy értettem, hogy valami csonttöréssel, ám amit az orvosok mondtak a kórházban, azt nem akartam elhinni. Colin meghalt! Összeesett az utcán és nem volt többé - emlékezett vissza az édesanya a Daily Mailen.

Colin tenisz után esett össze, hirtelen szívmegállás végzett vele. - Törökországban találkoztunk először, s amint megláttam, tudtam, hogy ő az igazi, így feldolgozhatatlan volt a halála. El sem tudtam elképzelni, mihez fogunk kezdeni nélküle. A szombatok voltak a legrosszabbak, azok a napok, amikor meghalt. Sokszor csak tétlenül jártam a lakásban, még a gyerekeket sem tudtam ellátni. Mégis ők tartottak életben - folytatta az asszony, aki szüleihez is visszaköltözött, depressziójában ugyanis olyan mélyre süllyedt, hogy már a legrosszabb is megfordult a fejében.

- Elkezdtem blogot írni, hogy a fájdalmamat és a frusztrációmat ki tudjam adni. Az ott kialakult közösség nyomására regisztráltam később egy társkereső oldalra az egyik magányos karácsony estén, bár nem hittem benne, hogy valaha is találkozhatok olyan férfival, mint a férjem volt. Unalmas levelek váltották egymást unalmas emberekkel. Sőt, sokszor én tettem tönkre az egész beszélgetést azzal, hogy elmondtam, unalmas, pelenkacserélgető háziasszony voltam, amíg a férjem meg nem halt. Nyilvánvaló volt, hogy még nem vagyok kész egy új kapcsolatra - mesélte a lapnak a nő.

Nicola azonban néhány hónappal később mégis megpróbálta, egy új társkereső oldalon. Itt pedig megtalálta a 47 éves, menedzserként dolgozó, elvált Cameront, akinek szintén két gyereke van. - Már az első pillanatban működött köztünk a kémia, mégis nagyon óvatosak voltunk egymással, nem siettünk el semmit. A lányoknak csak hetek múlva mutattam be, a családnak pedig hónapok múlva. Ha az embernek gyereke van, tízszeres a felelősség és azt sem akartam, hogy bárki azt higyje, elfelejtettem a férjemet.

A család azonban jól fogadta a férfit, de a legnagyobb meglepetés mégsem ekkor érte az özvegyasszonyt.

Nicola egy nap kinyitotta az emailjeit, s egykori férje esküvői tanújától talált egy levelet. A levélben pedig egykori férje és a barát levelezése volt olvasható, amelyben a volt társ arról beszél barátjának, hogy ha meghalna, semmi másra nem vágyna jobban, csak arra, hogy szerelme újra boldog legyen.

Mintha a túlvilágról adta volna áldását az új kapcsolatra...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek