Aktuális

Szívszorító: hozzáment élete szerelméhez, majd meghalt

Bors

Létrehozva: 2014.03.27.

Tragikus történet: a 29 éves menyasszony épp csak kimondta az igent gyerekkori szerelmének, és három nap múlva halott volt. Egy kegyetlen betegség vitte el, amelyet alig egy hónappal korábban diagnosztizáltak nála.

Utolsó kívánsága teljesült az esküvővel annak a kétgyerekes anyának, aki a halála előtt még mindenképpen feleségül akart menni élete nagy szerelméhez, aki a kamaszkora óta a párja volt.

A 29 éves Kate Wiggin csak pár nappal élte túl a ceremóniát, két gyermeküket így az apjuk neveli fel. A nőnél ugyanis múlt hónapban a rák egy egészen ritka és agresszív fajtáját fedezték fel, amellyel semmit nem tudtak kezdeni az orvosok.

A történet azért is különösen tragikus, mert Kate-et sokáig félrediagnosztizálták. Már másfél éve súlyos gyomorfájdalmakra panaszkodott, de az orvosok epekőre, később pedig valamilyen baktériumfertőzésre gyanakodtak. A nő csak akkor került kórházba, amikor kis duzzanatok jelentek meg a bőrén, az orvosok pedig közölték vele, hogy gyógyíthatatlan rákbetegsége van.

Családja szerint a fiatal anyuka elképesztő lelkierőről tett tanúbizonyságot. „Nem hagyta, hogy sírjunk, hanem elkezdte szervezni az esküvőjét Garyvel. Ez volt az utolsó kívánsága, és mind nagyon boldogok vagyunk, hogy még teljesült” - árulta el a Daily Mailnek a nő anyja.

A férfi 16 éves kora óta volt Kate társa, együtt nevelték két gyermeküket,  a nyolcéves Mollyt és a tízéves Lewist.

Az esküvő olyan volt, mint egy álom, éppen, ahogyan a haldokló menyasszony megálmodta.

„Gyönyörű nap volt. A szállodában vörös szőnyeget terítettek le az ifjú pár elé, és minden barátjuk és rokonuk jelen volt. Bár Kate olyan gyenge volt, hogy járni sem tudott és alig kapott levegőt, ragaszkodott hozzá, hogy kimondhassa az igent a szerelmének. Mindenki könnyekig meghatódott, a fotós pedig 24 órán belül elkészítette az összes fényképet, hogy Kate még láthassa” - mesélte a gyászoló anya.

Hetvenkét órával később az újdonsült feleség halott volt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek