Aktuális

Nem engedték oda férjét a HÉV-ről eltűnt családanya holttestéhez

Bors

Létrehozva: 2014.07.01.

Módosítva: 2022.12.14.

Feltehetően már eltűnése napján megölte magát B. Szilvia, az a 37 éves kétgyermekes édesanya, aki még június 18-án tűnt el Máriaremetéről. Családja az utolsó pillanatig reménykedett megtalálásában. Összetörtek.

Mint azt a BorsOnline elsőként közölte: Szilvia holttestére Remeteszőlős külterületén találtak rá túrázók. Értesüléseink szerint teste már bomlásnak indult, ezért elsőre nem is lehetett azonosítani.

Szilvia maradványai mellett számos pengét találtak, amelyek alapján feltételezhető, hogy öngyilkosságot követett el. Annyira rossz állapotban volt, hogy férjét oda sem engedték hozzá. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. Kerestük hétfőn telefonon Szilvia férjét, de nem ő, hanem egyik barátja vette fel a készüléket, aki elmondta: a férfit nagyon megrázta a tragikus hír, egyelőre nem képes most a nyilvánosság előtt beszélni a történtekről.

A Szilvia keresésére létrehozott facebook-csoportban megerősítették, hogy a keresés végérvényesen véget ért. A hozzászólók tömegével nyilvánították részvétüket.

Az asszony június 17-én tűnt el Pesthidegkútról. Elvitte a gyerekeket iskolába, aztán nyoma veszett. A kétgyermekes édesanyát a rendőrség mellett civilek is kutatták: volt, aki az interneten tett közzé felhívást, többen pedig csoportokba szerveződve kutattak Szilvia után. Látták a szentendrei HÉV-en, a Római- parton, de a főváros szívéből is jöttek bejelentések. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek