Aktuális

Cikizték a suliban, öngyilkos lett a tinilány - videó

Bors

Létrehozva: 2016.04.28.

<p>Saját szobájában vetett véget az életének egy 14 éves lány a múlt héten. Képtelen volt elviselni, hogy iskolatársai kiközösítették.</p>

Forrás: Facebook

„A szavak igenis számítanak. A szavak fájnak. És ezek miatt a szavak miatt elvesztettük a lányunkat” - nyilatkozta összetörten a 14 éves Destiny Gleason édesanyja, Stephanie Clark. Az asszony meg van róla győződve: lánya azért vetett véget az életének, mert osztálytársai folyamatosan cikizték és támadták.

Mindez akkor kezdődött, amikor a család múlt nyáron a missouri-beli Warrenton városába költözött. Destiny - ugyan csupán szeretetre vágyott - önkéntelenül is egy kisebb lánycsapat célpontjává vált az iskolában, akik mindent megtettek, hogy pokollá tegyék a tini életét. Nem csak kiközösítették és elmondták mindennek, de egy alkalommal egy női nemi szervről készült fotóra ragasztották fel a nevét - és a képet szórólapként terjesztették az iskolában.

Destiny, aki sokáig igyekezett magát erősnek mutatni, két hete egy videót tett közzé Facebook-oldalán, amiben a megaláztatásokról beszél, április 19-én pedig verekedésbe keveredett azokkal a lányokkal, akik őt támadták. Az eset után a rendőrök bilincsben vitték el - a történtekről készült felvétel másnap pedig már az interneten keringett. Ez volt az utolsó csepp. A tini nem bírta tovább: szobájában felakasztotta magát - írja a Daily Mail.

A szülők szerint az iskola is hibás: hiába jelezték többször is, miket kell lányuknak átélniük, az intézmény nem tett semmit, hogy a zaklatásoknak elejét vegye.

 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély számot!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek