Aktuális

Elolvad, ha megnézi ezt a szívhez szóló felvételt

Bors

Létrehozva: 2016.05.22.

Lacey és Bank Farris már közel voltak ahhoz, hogy lemondjanak legnagyobb álmukról, a szülővé válásról, amikor az utolsó utáni pillanatban megtörtént számukra a csoda. Szinte mindenen túl voltak már ekkor: ismeretlen eredetű meddőség, vetélés, elutasított örökbefogadási kérelem, majd végül egy nő, akitől magukhoz vették volna a kicsit, úgy döntött, megtartja babáját – ennyi eredménytelen próbálkozás után azt hitték, sosem lehet teljes a családjuk. 

A sok küzdelemnek és várakozásnak végül meglett a jutalma, mégpedig egy kislány képében, akit születése után azonnal magukhoz vehetettek. Farrisék regisztráltak egy internetes oldalon, ezen keresztül zajlott az örökbefogadási folyamat. Itt találták meg azt a várandós nőt, akivel sikerült megállapodniuk, és akivel a terhesség alatt folyamatosan kapcsolatban álltak, hogy végül a nagy napon ott lehessenek mellette a születésnél, és ezután magukhoz vehessék a régóta vágyott picit, Finley-t. 

A várakozás volt a legnehezebb. Senki nem érti ezt, amíg nem megy keresztül hasonló procedúrán. Minden egyes könnycsepp és minden ima értelmet nyert, amikor a kezünkbe vehettük a babát – mesélte Lacey, aki hozzátette, hogy a nagyon sötét pillanatokat éltek át a várakozás végtelennek tűnő ideje alatt.

– A leleplezés csodálatos volt. Tudni azt, hogy a családunk teljes mértékben támogat minket, Finley-nek látni majd, hogy mekkora örömet szerzett mindenkinek az érkezésével, ez nagyon klassz dolog.

Farrisék videóra vették, a családtagok reakcióját, amikor először pillantották meg a kisbabát, hogy majd később ő is láthassa, micsoda boldogságot hozott mindannyiuk életébe.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek