Aktuális

Fia késelte meg: egy centin múlt Piroska élete

B. B.

Létrehozva: 2016.05.10.

<p>Őrjöngve összeverte testvéreit, majd megszúrta édesanyját a 18 éves J. Károly. Piroskának csak egy centin múlt az élete.</p>

Forrás: Police.hu/Kecskeméti Zoltán

A halál torkából hozták vissza J. Piroskát az orvosok, miután a saját fia, a 18 éves Károly megkéselte. A férfi vasárnap összevitatkozott édesanyjával, összeverte két testvérét, majd hirtelen kést rántott, és anyjába döfte. A súlyosan sebesült nőt otthagyva elmenekült a helyszínről. Piroskának óriási szerencséje volt, testvérbátyja segítségén és az orvosok gyorsaságán múlott az élete:

– Csak azt hallottam meg, ahogyan ordítanak, és szaladnak ide, hogy a fia leszúrta Piroskát – mondta a Borsnak az asszony testvére.

– Odarohantam, és láttam, hogy nagyon vérzik, azonnal hívtuk a mentőket, rendőröket. Szerencsére hamar kiérkeztek, mert olyan helyen szúrta meg a fia, hogy ha egy centivel is elcsúszik, a testvérem nem éli túl. Azonnal megoperálták a kórházban. A kezeim között feküdt, így nem tudtam utánarohanni az unokaöcsémnek, hogy elkapjam. Borzasztó volt, féltem, hogy a kezeim között hal meg a húgom – folytatta a férfi. 

Károlyt pár utcával arrébb elfogták a rendőrök.

– Már korábban is súlyos gondok voltak vele, az anyja vagy tucatszor kért segítséget Karcsi miatt. 14 éves kora óta züllött, droghoz is nyúlt, a testvéreit többször megverte, anyját is bántotta. Piri mégis szerette, hiszen a fia. 

A családtagok úgy tudják, hogy Karcsit elmeorvosi vizsgálatnak is alávetik. A rokonok attól tartanak, ha Karcsit majd kiengedik, újra együtt fog élni az anyjával:

– Vissza fog­ja fogadni, ez nem kérdés! – summázott a rokon.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek