Aktuális

Peti Junior megtanítja karatézni Lou Begát

Bors

Létrehozva: 2016.05.29.

<p>A Peti Junior nevű fiatalember két dologról híres. Egyrészt jól énekel, másrészt remekül karatézik.</p>

A megszokottan rangos erdélyi Marosvásárhelyi Napokon kiemelkedő tudású énekesek és remek zenekarok léptek pódiumra. A huszadik ilyen rendezvény koncertjein átlagosan 15 ezer zenekedvelő élvezte az előadásokat. Mások mellett az Edda, Csepregi Éva, Végvári Ádám a Neoton Famíliából, a V-Tech, Desperado, a Holograf, továbbá számos kitünő román művész szórakoztatta a nagyérdeműt.

Ez alkalomból Dorin Florea, Marosvásárhely polgármestere azzal tisztelte meg az Edda Műveket és Pataky Attilát, hogy Amicii Urbis aranydíjat adott át nekik. Eddáék mellett erdélyi magyar, román és szász könnyűzene-barát kirobbanó örömmel fogadta a német-olasz-ugandai felmenőkkel bíró 41 éves Lou Begát és Albanót.

S persze tetszett ifjabb Pap Péter, azaz Peti Junior énekes és dalszerző, aki nem mellesleg kemény öklű srác, az UWK-szervezet karate-világbajnoki ezüstérmese. Mivel Lou Bega Marosvásárhelyen tudomást szerzett Peti küzdősportban szerzett jártasságáról, ezt mondta az ifjú magyar énekesnek:

– Mivel tudom, hogy az édesapád karatéban és könnyűzenei előadások szervezésében is edző és menedzser, no meg a tekintetéből kiszűrtem, az életét adná azért, hogy érvényesülj a karatéban, ezért azt kívánom neked: minél több dalt komponálj, ráadásul légy világbajnok a sportban. Ha vb-aranyat szerzel, megkérlek, taníts meg a kyokushinkai-karatére.

Lou Bega könnyes szemmel hozzátette, éppen akkor hunyt el az ő édesapja, amikor a Mambo Nr. 5 című feldolgozását, világslágerét rögzítette a stúdióban.

– Ezért becsüld meg az édesapádat! - adott búcsú gyanánt még egy jótanácsot Bega.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek