Aktuális

Szívszorító: esküvője után többé sosem ébredt fel a feleség

Bors

Létrehozva: 2016.05.20.

Néhány óra elteltével fordult meg a világ a lengyel Krzysztof Michalowskivel, miután élete legboldogabb napját töltötte szerelmével, Mariola Orzechowskaval. A férfi és barátnője néhány év után kötötte hivatalosan is egybe életét, de ekkor még nem is sejtették, hogy ez volt az utolsó közös napjuk. 

A pénteki esküvőjük után Mariola az észak-yorkshiere-i otthonukban, a lehető legnagyobb boldogságban feküdt le aludni újdonsült férje mellé, de többé már sosem ébredt fel. Szombat reggel a férje korán kelt, hogy megetesse kislányukat, amíg felesége még alszik. Mikor visszament az ágyhoz, akkor vette észre, hogy szerelme már nem él. A lengyel származású asszony epilepsziás volt, de nem mutatta jelét korábban, ahogy közvetlenül a tragédia előtt sem, hogy bármi gond lenne állapotával.

A helyi rendőrség szóvívője elmondta, hogy nem találtak gyanús körülményeket a halálesettel kapcsolatban. 

Két kisgyermekük volt, mindketten 4 év alattiak, rengeteg tervük és vágyuk volt a jövőjükre nézve, de senki sem láthatta előre ezt a tragédiát - mesélte róluk egy ismerős a brit Mirrornak.

Az összetört szívű özvegynek egy internetes oldalon gyűjtenek pénzt, hogy a 38 évesen elhunyt feleségének lengyelországi temetését finanszírozni tudja.

– A család megrendülten gyászol. Mindannyian tudjuk, hogy az élet nagyon kegyetlen tud lenni, de talán ez volt az egyik legkegyetleneb  csavar, amit a sors tartogathatott számunkra - mondta egy gyászoló hozzátartozó.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek