Aktuális

Dániel Péter szerint megint szégyen magyarnak lenni

Bors

Létrehozva: 2016.06.19.

Dr. Dániel Péter ügyvédet leginkább arról ismerhetjük, hogy ő volt az akit néhány évvel ezelőtt Gyurcsány Ferenc és az őt kísérő médiahad egész egyszerűen kisöpört a képernyőről egy interjú közben. A manapság már Izraelben élő ügyvéd a foci-Eb ideje alatt sem fogja vissza magát, a tegnapi Magyarország-Izland mérkőzéssel kapcsolatban két bejegyzést is megosztott, ezeket minden további kommentár nélkül osztjük meg Önökkel, és döntsék el, kinek van igaza.

1.

Vicces és szánalmas volt ez a ma esti meccs. Két olyan "focicsapatot" láthattunk, amelyeknek fogalma sincsen erről a sportról. Erőnlét, technikai tudás és tehetség nélkül lődörögtek a magyar és az izlandi "játékosok" is a pályán és csalódást okoztak minden normális szurkolónak. Szóval eljött talán végre az ideje az önvizsgálatnak és a tényekkel való őszinte szembenézésnek. A magyar foci bizony egy kalap szar maradt annak ellenére, hogy sok százmilliárdnyi közpénzt herdáltak el rá feleslegesen a fideszes politikusbűnözők. A mai mérkőzés is világosan megmutatta, hogy ezeket a súlyos milliárdokat az ablakon szórták ki, ahelyett, hogy a magyar állampolgárok érdekében, értelmes célokra költötték volna el. Kár volt luxusstadionokat építeni minden libalegelőn, inkább a kórházakra és iskolákra kellett volna fordítani ezt a temérdek pénzt. Az is világosan látszik, hogy ezek a falábú magyar focisták csak egy dolgot fognak elérni ezen az EB-n is. A visszafelé induló buszt. (facebook)

2. 

Nem könnyű eldönteni, hogy melyik dolog a szégyenletesebb és szánalmasabb. Talán a magyar válogatott kritikán aluli, béna, színvonaltalan játéka? Talán az, hogy erre a pitiáner, ócska focira Orbánék százmilliárdokat pazarolnak el a közpénzekből? Talán az, hogy emiatt az értelmetlen pazarlás miatt magyar gyermekek éheznek és magyar emberek pusztulnak el? Talán az, hogy a szerencsétlen, nyomorgó, lebutított magyar nép még tapsol is ehhez? Vagy talán az, ahogyan a magyar "szurkolók" viselkednek, azaz antiszemita, rasszista, neonáci, primitív véglényekként őrjöngenek Budapest utcáin és itt az interneten is... Nem tudom. De azt tudom, hogy szégyen magyarnak lenni... megint. (facebook)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek