Aktuális

Durva: ennyit kell a Balatonnál kiperkálni egy átlag nyaralóért

Bors

Létrehozva: 2016.06.30.

<p>Balatonfüreden legdrágábbak a nyaralók.</p>

Forrás: MTI

Az ország számos pontján találni vízparti vagy víz közeli eladó nyaralót, s az átlagárak tekintetében bizony óriási a szórás. Az Otthontérkép friss összeállítása szerint közel háromszor annyiért kínálják a balatonfüredi ingatlanokat, mint Szentendre üdülőit. A magyar tenger legfelkapottabb kistérségében 35,9 millió forint az átlagár, míg a Duna-parti régióban mindössze 12,5 millióért lehet saját pihenőhelyünk.

A tavak szerelmeseinek is érdemes alaposan körülnézniük, hiszen Európa legnagyobb gyógyhatású meleg vizes tavával büszkélkedő Hévízen 12,8 millióért vehetünk üdülőt, pont annyiért, mint a fővároshoz jóval közelebb eső Velencei-tónál. A Balaton persze fogalom, sokak számára télen is maga a csoda, melynek megtapasztalásához Balatonalmádi kínálja a legszolidabb, 21,8 millió forintos átlagárat.

Az árcímke megismerése mellett érdemes a környéket is szemügyre venni, különösen abban az időszakban, amikor huzamosabb időt töltenénk jövendőbeli nyári lakunkban, hogy összevethessük a valós helyzetet az elképzeléseinkkel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek