Aktuális

Ezért végzett hatéves kislányával majd magával az apa

Bors

Létrehozva: 2016.06.05.

<p>Szerda reggel egy 44 éves férfi önkezével vetett véget az életének. Magával vitte a halálba kislányát és a család két házi kedvencét is.</p>

Szerda reggel sokkoló látvány fogadhatta azokat, akik elsőként beléptek a néhai Darren-Flux Edmonds családjának Wright-szigeti lakásába. A 44 éves férfi felakasztotta magát. Lánya, a hatéves Keziah eszméletlenül hevert két kutyájuk holtteste mellett. Noha a pici életét próbálták megmenteni az orvosok, a kórházban az ő szervezete is feladta a harcot. Az első hivatalos jelentések megerősítették: a férfi öngyilkos lett, lánya halálát azonban idegenkezűség okozta - írja a Mirror.

De vajon mi vehet rá arra egy családapát, hogy ilyen szörnyűséget tegyen?

Darren a végzetes reggel előtti hetekben többször is posztolt Facebook-oldalára olyan üzeneteket, amelyekből az körvonalazódik, hogy noha még együtt élt a feleségével, épp egy szakítás előtt álltak. Az asszony - akivel 12 éve volt együtt - fedezte fel szerettei holttestét, amikor délelőtt hazatért a munkából. Egy - nem sokkal korábban - készített videón még Keziah vidáman játszott apja társaságában, aki megörökítette a jelenetet. Vajon a férfi akkor már tudta, hogy ez lesz az utolsó felvétel?

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek