Aktuális

Kifogta Roland a Bors-pihenést

Bors

Létrehozva: 2016.06.09.

<p>Nagy pecás hírében áll zalavári olvasónk, Kőnig Roland, aki kedden nem csak egy Esztergályhorváti tóparton, de az újságárusnál is sikeresen horgászott. </p>

Olvasónk horgászbotjával egy 22 kilós amurt, lapunkkal pedig egy kétszemélyes, háromnapos, kétéjszakás, félpanziós berekfürdői pihenést szákolt be a háromcsillagos Thermal Hotel Szívekbe.

– A wellness az életem, a szállodaiparban dolgozom – mondja nevetve Roland, aki a Borsnak köszönhetően hamarosan vendégként érkezhet egy pompás hotelbe. – Egyformán várjuk a kikapcsolódást a feleségemmel, s az idei, erősnek ígérkező nyári szezon után lesz is mit kipihenni. Már utána is néztem a helynek, s úgy tűnik, akad a közelben tó. Ha horgászni is lehet rajta, biztos, hogy felavatom – lelkendezik a háromgyerekes apuka, akit fia, Zalán is szívesen követ a halban gazdag vizekhez.

Ön is szívesen nyerne? Játszszon a Borssal! Július 17-ig keresse mindennap a címlapon található Dupla esély! feliratú matricafüleket, mellyel berekfürdői és zalakarosi pihenéssel, vagy akár egy egyhetes, egzotikus tengerparti nyaralással lehet gazdagabb! Sőt a tízmillió forint összértékű ajándékaink között JYSK, Oázis, Marsopont és TopShop utalványok is gazdára várnak, a fődíj pedig kereken egymillió forint készpénz!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek